[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (238) 點解我唔齊50張劵

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
做乜撚野
實有ex 彈,eza 悟爸+菲利祖先
50連抽,原來一張限都冇
得堆垃圾SSR加一張LR
最凶個red zone用極隊打易打過超隊好多
一take過解曬5色同5turn

red zone 超隊咁打幾輕鬆
尾關 鬼 排骨飯 悟空復活 鬼
第2隻鬼都未食就過咗
之前送個25隻五色金古賣晒
eza 升番5隻ssr 定升一隻5lv 技ur???
屌你老母咩
你估個個都抽到隻雙人同技悟呀?
1隻5技ssr dok再食
求攻略
跟住佢一句同你講要LR金古
就企撚左係度
至少我企撚左係度
得張技悟同排骨飯係鐵膽 其他都可以換
咩卡都冇唔洗打red zone啦
咪就係唔使打RED ZONE囉
你都話技悟係鐵膽咁你呢條TEAM唔使拎出黎
咪就係叫冇技悟D人收皮

我得力古
總會有希望嘅 放心啦
屌你咁撚搶口
咁你去屌官方囉 set到d關咁難都係逼你抽新卡
我都係share下屌我做乜柒
等冇呢D所謂鐵膽既TEAM先打
佢老味,兩張新卡梗係易過啦屌佢老母
下,咁都唔屌你屌邊個
我知你有新卡,我知你有兩張新卡好易過
當我屌你話你估個個都抽到新卡個陣你就好收皮啦
仲要講乜鳩咩卡都冇唔使打RED ZONE
咁撚易打,咁你拎走兩張新卡,再搵隊訓撚住都過呢關你先放上黎啦好嗎?
仲要話技悟係鐵膽,屌你咩咪即係新卡係鐵膽囉
仲話人地屌你,不如你諗清楚人地點解開口屌你先啦好嗎?
你用其他隊,冇呢兩張新卡過到,就真係叫易打啦
到時我同你道個歉又點話
個個都用新卡過咗貼出黎你唔撚屌?
你講到有新卡就可以鳩打都過到咁
我第1次打食維斯都頂唔到1下必
諗到咁過先share下 無啦啦屌鳩我
冷靜啲 通常好快啲七周年隊又會出番黎過關圖
唔好意思我咁啱見到你,冇追過POST
而家睇返D圖,人地係有新卡,但人地冇話輕鬆
可能你呢兩個字觸動我神經
我諗唔係你個句「咩卡都冇唔洗打RED ZONE啦」搞到我上火屌鳩你
對唔住,道個歉
純粹佢句「咩卡都冇唔洗打red zone啦」搞到我跳掣
我平時都唔出聲。
我原本都冇諗住要嘈 可能我個隊係門檻高
我都講聲sorry
頭先見到你第一句就屌我老母真係忍唔撚住
你個隊梗係門檻高啦大佬

都抽唔到
隻技悟我抽左250個COINS返黎都抽唔到呀
你話門檻高唔高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞