[文長警世]去按摩按到睇骨科

573 回覆
3025 Like 40 Dislike
幫推
腦細 執柒咗間閪舖佢啦
邪骨仲好
咁仆街,幫推
理解店主點解要驗傷
但真係要驗都唔應該要樓主就佢去佢鋪囉

而家你整傷我呀屌你老母
仲要我就你
無撚野下化

樓主誹謗? 等收律師信
根本喺醫學角度係唔洗「通淋巴」
如果真係要搞清楚
對電話對booking已經得
1. 按到疼晒,當下咁都繼續按摩? 唔妥就停架啦,邊有得忍架
2. 按完有問題,又唔即場講,至少嘈一嘈影相紀錄在案
3. 承上,當刻無提出問題,事後打去,死無對證,人地緊係驚你屈佢啦,又點道歉呢
4. 叫你落鋪頭解決又話驚,鋪頭立場唔通真係要相信你IG片面之詞,去接受個咁嚴重既指控?

綜合以上,樓主同佢班fd一係想屈人一係就成班都岸鳩既
痴撚線瘀到咁撚恐怖 支持搞大佢 專請心理變態虐待啲客
認同。
單野係間舖錯,但間野都有嘗試去處理,反而唔明po主想要啲乜
係連登開 post真係慘
明明自己受害都要自嘲話:柒我哋就係柒咗
如果唔係比連登仔串,然後off topic
以前做美容個行,個客做完番到去有咩唔舒服都係叫佢地上門比美容師親身睇狀況,我地再根據情況幫佢或say sorry。如果個客想我地有交代,好少何有客番到去唔舒服/唔滿意,contact完我地又唔肯嚟,所以其實間舖叫你地落鋪都合理。不過佢地處理方法都好差,好應該打比你地了解情況,個人覺得而家佢都喺ig講到咁,再落鋪都無意思。另外$9xx 2個鐘好那貴,九龍城大把正宗泰式都係嚟個價或平啲,不妨日後試下
佢道歉姐係佢認錯
但係你唔肯比佢望下先,佢唔肯道歉好正常喎
佢要你落去再進一步了解好正常姐
痴撚線 幫推
其實成個po都證明 岸鳩

成個post意思係最好有人幫到手 搞到間鋪道歉賠錢/收檔

自已上陣當面對質 咪搞我呢啲女人仔

睇咗咁耐 淨係覺得樓主好父權

最簡單方法 對質又話唔夠膽
報狗又比人撚走

上網屌鳩網友就兇狠

現實就有晒醫生紙 要放14日假都笠水

唔係blame the victim .

但網上兇狠 希望樓主現實都可以做到咁兇狠
Push
但我平時dup骨都好痛 痛並快樂著 完全分唔清係自己身體原因定師傅手勢有問題
睇相唔覺係表面皮膚傷喎
揼骨唔係一定舒服
試下去spa仲好
真係有師傅方法係出瘀再散血
個人認為識咁揼情況下係鬆好多
不過9百幾都話平係咪痴線
正常一個鐘200蚊
今日先睇到kol 宣傳
有血未必係問題

但瘀晒一撻撻都肯定按摩師傅有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞