[文長警世]去按摩按到睇骨科

573 回覆
3025 Like 40 Dislike
唔係 嗰間幾正常 喺西營盤 同貴
幫樓主推下
睇圖都覺得痛
push
講道理就我係老細?你真係覺得一間舖頭會相信幾幅圖片又或者會因為幾幅圖片就道歉?
年終不知幾多人咁樣屈錢。
我啱啱一直都係講緊我知道間舖頭唔啱。
但企喺做生意嘅角度如果個客人唔肯落去親身俾佢睇根本就唔會願意道歉。
就係咁簡單。
你換轉你開按摩店
我去你到按完,返屋企俾條仔打,打完我求撚其影幾張圖話係你個技師按(魚)我,你會唔會對完單號就跪低再捉個技師出嚟?
你站係技師角度,假設你係專業嘅,你按親人你都想睇下咩事,了解下,下次改善丫。人哋send張圖乜都無就要你跪喎
你真係覺得OK?英國啲人講誠信嘅都可以嘅,中國香港我就有保留啦
4個人有3個人一齊比條仔打完再去屈間舖呢個假設你都講得出我建議ching 你去驗下智商
個問題而家就係佢地唔專業囉 打咁大篇野都睇唔到重點?
hp
所以唔當面對質都好奇怪 但見樓主
又驗傷拎14曰 報狗比撚走 又同班frd 講降頭撞鬼

似係蠢多過呃人
件事當然係間舖有問題,我睇完都唔會想去間野
我意思係樓主同店既對話入面睇唔明樓主想間舖做啲乜
要證明關佢哋事

聽一個美容師講 係要做完療程即時叫白車入廠 再驗傷
先prove到direct correlation
真實對答:
你放鬆d先
你細力d先,好痛
你放鬆就唔痛嫁啦
你細力我就放鬆嫁啦
睇完成篇po,有啲R頭,唔係好明樓主嘅邏輯。如果我係佢,喺間舖頭俾人搞到咁傷,仲唔第一時間投訴,報狗搞大佢?叫埋佢舖頭嘅人陪我去睇醫生,起碼都攞返D醫藥費先啦。佩服樓主咁傷但都仲咁有精力搞咁多嘢!
Po 啲冇頭冇腳嘅相,又唔去同人當面對質,好難令人相信囉!點解感覺有啲似衝出馬路,仆上去撞人哋車頭玻璃嗰啲人?
都係唔好跟車咁貼,費事炒車。
全部用死力按
舊紀錄你開新account會洗到
加錢叫7仔呀姐dele啦
幫你推, 呢d 黑店要整死佢!
我都試過比人按到對腳痛到行唔到
香港好多按摩鋪都係流嘅
下次不如試下啲社企 起碼大機構人地有培訓過先出黎
睇唔到樓主要求過賠償
唔好亂扣人帽子帶風向
唔通你就係鋪頭口中既「專業人士」?
我都唔知你係到up 乜
開個post 都叫好精力我諗你平時人生都非常無力
識得按摩根本唔駛太大力
叻嘅會識得用陰力
本身痛嘅位係會痛得來舒服
唔係痛到你頂唔順
成$1000揾個小妹做nuru好過🫢
成千蚊揼兩粒鐘,賺到笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞