[文長警世]去按摩按到睇骨科

573 回覆
3025 Like 40 Dislike
成日聽到嗰啲乜撚嘢通淋巴
諗起都戇鳩 我去R龍根好過啦
係呢個post keep 住係熱門果陣 間黑店係主動wtsapp 我地 都係話要落舖見佢地 但呢個post 一沉 佢就已讀不回我地
我地報左東張 報左d 報紙
佢地仲不停買google review 買返做五星
yes 沙田
咁唯有繼續推啦
搵純正泰妹按都未試過按到瘀
佢地都好撚大力
你on 撚鳩就死返入老母個肚到啦
你用你對眼睇清楚我有冇要求佢d 乜啦
你又知我開好多acc ? 你係間死黑店d 人你就收皮啦 !
死藍絲.....第一個post出來時又話借朋友account出,擺到明係你自己啦,呃9人感情
講到出面搵你奶媽TTB 幫手啦仲要唔認....快D去啦! 咪影衰你地藍絲, 專登搵幾個連登account 自問自答又話要推推推, 推你老味咩日日咁得閒無野做捕住係連登仲唔係想做網騙, 我地先唔會同你做幫兇比你利用! 咪當連登仔係傻的~
仲一味話借人AC出.....但又可以秒回
有咩問題 我借人acc 就唔可以長期login ? 你d 邏輯係邊到?
咁你真係唔好再入黎 唔想你幫 thanks
你地咁樣唔掂喎
黎黎去去都係同一扣亂扣人帽子
可唔可以專業返少少
黑店開到ac上嚟留言啦???
咪聽佢up 啦~ 樓主都自爆左自己係藍C
樓主真係當所有人係港豬, 藍C係連登利用黃絲佢真係世界級
佢鍾意推咪幫佢係咁推爆個post, 等多D 人知呢個藍絲樓主搵TTB出頭, 佢話連登個ACC 係問朋友借返來, 即係一個藍C問黃C借連登ACC, 係咪咁?
笑能夠死!!!!
推一推,啲態度係最不可接受
push
推一推
好撚黑人憎依啲黑店
嗰d大陸人按摩師係咪黑工定過期居留
最近都掃唔少
搵埋channel C跟進下
可能唔夠大 唔夠時事
channel c 係已讀不回
幫手推
CHING 你住台灣? 諗D野咁撚低能既
可能人地就係老細本人呢
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞