[文長警世]去按摩按到睇骨科

573 回覆
3025 Like 40 Dislike
好多按同被按既人都有問題
d人成日覺得按得痛係好,又信個師傅d乜柒通淋巴飲多d水好多骨火乜柒
按完腫曬第二日起身成個人又攰又wing,跟本就係夾硬按到發炎
我估個老細係好撚仆街
持住有兩個臭錢就睇唔起人個啲撚屌
極品嚟
幫推
正路都係落鋪報警 直接落口供啦 同驗傷
咁驚咪拍片報警 咁都有人負皮
見啲圖又唔係答得無禮貌喎

係個鋪頭既角度,都有責任保護啲員工既,樓主想點解決件事 ?
唔好咁易信按摩師講嘅嘢
有時佢地都係鳩黎
你咁多圖,東張應該會受理,到時就有免費法律意見和壓力,可找埋開電視一線大搜查。

可以試下小額錢債拿到盡索償7萬5
小妹睇到係巴士濕咗
好想俾你用暴力主宰我嘅身體當我肉便器咁屌
骨場有人睇有咩出奇

同埋樓主都報咗狗又拎埋醫生紙報消委會
要做嘅都做齊咁都要屌?
4個人俾3 4千對家駛
然後3個人出返嚟啲手手腳腳瘀撚晒 好似俾人毒打完咁
再睇埋醫生 然後上網開po求助

大佬你唔好咁癲啦

樓主就係當下唔識response或者以為啲痛楚未散走
無諗過會咁嚴重
唔係好似啲大陸哩咁郁啲就想嘈 搞大件事 碰瓷咁撚樣
總結係柒係傻豬㗎啦 但當時人都唔想 都無諗過俾多少少錢會有咁唔專業嘅服務
去relax變成suffer
咁撚慘仲有人blame the victims
一係心地好撚扭曲 一係就間黑店嘅人出嚟搬弄是非
呀其實如果你係間黑店嘅人你心地就係好撚扭曲
驗傷啦!佢識鬼睇咩佢又唔係醫生
按埋雀仔都唔駛咁貴啦
去左消委會未?另外啲姐姐大陸口音都好可疑,你報埋海關話疑似有非法勞工?

報警你個度你當時都有叫停手但佢唔理,有冇得告傷人之類?

另,你四條友每人成千蚊按摩就唔好省律師費去問下可以點搞,你地傷到咁後續要醫都要錢間架?唔告間店大方俾佢呀???
依間我搭電車時都見過,見門面幾靚
有諗過試
消咩委會,報警驗傷啦
我都試過通淋巴俾人按到成個上手臂同小腿瘀左,當晚係痛到訓唔到,因為第一次按 以為咁樣係正常,最後用左兩星期先好返哂…
咪講咗點解lor

唔係話好出色 但扮明條友玩野

真係唔識按既做1.2日就比間鋪頭趕走啦
最憎人同我講淋巴塞哂
好濕熱
係咪成日夜訓
食屎啦依家就係痛
咪撚掂我啦
條友似係黑店啲人
而家開撚到周街都係呢啲懶鳩係小清新風格既按摩店
去過一間係旺角既,dklm得門口reception係香港妹豬
入撚到去好似十幾年前支那啲骨場咁
全撚部大陸師父,有男師父按條友仲成陣紅雙喜味
仲要埋單成7舊水
都係呃啲相打卡既港女幫襯
巴打 坊間真係好多都唔識按嫁

真係有讀過cert果d,同你按既時候言語間都透露到出黎。
咩穴位咩作用,解剖,生理,病理 etc.

同埋一般肌肉太緊做按摩,目的係放鬆你既肌肉,試問按到你痛又點會放鬆呢?
真,東張呢,抄post啲記者呢,樓主呢單真係好恐怖啊屌
cls直接覺得熱就唔俾佢做呀嘛
btw記得keep番晒所有醫療收據,點都要佢俾返錢同賠!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞