[I/A] 仙境傳說:愛如初見 (1) 9月15日正式公測

1001 回覆
6 Like 13 Dislike
見到啦 自膠
值得抽
我200抽中左摩托車同天使翼
跟手用200個幣換致敬偵探
200抽入又有十幾張特別召喚卷比你抽傳說寵
請問有冇巴打玩 洛-4 server?
卡有冇話要邊張好 budget 預3000至5000 hkd 係8591搵緊心水
因為之前玩舊ro 都係玩法師 唔熟其他職
優得生物攻型,隻鹿玩法群傷緊係玩番法傷
而且物攻高要攻速快先發揮到最大威力,好似女武神咁
優等生唔係物魔都加咩
不過int洗番高魔攻應該多過24%?
係喎記錯咗但其實培養條屬性影響好大,如果你智太低,魔攻一定低過有資等生

我啱啱就係為咗多一粒星,本身我隻女武神力同敏都滿,洗完其實力只係少咗100,200但,就算資等生多6%攻都係低過之前,雖然唔係低好多,低幾十咁上下
留個tg?
我fd放緊隻法師
法c嘅話,其本卡要有青蛇卡,傘蜥,邪惡箱卡,紫武器卡例如:礦工,牛卡,應該呢個budget唔會收到

裝嘅話最少都要全+6,飾物65,2洞嘅可能會over budget,最少都要有兩件1洞飾物

琴日抽到呢件嘢,因為我係法件嘢冇加智有啲想拎去換神金,但見佢有兩洞又有招加速術,先用住先

想問咁多位巴打,如果係你哋會拎去分解換神金定留嚟自用
3000-5000收唔到礦工卡ac咩
其他果堆藍卡同有洞飾果啲最多咪值幾舊水
唔知呀好似好貴,而且個號都唔會只張卡

咁佢budget3000到5000上面有人講咗要咩寵,咁我廢事講啫,傳說寵加我講嗰啲差唔多啦

張卡而家好似拍到成百萬,過百萬要課嘅話都要千幾
驅魔神官後期被賢者counter
緊係自用啦 2洞喎 換得嗰100粒神金 好少㗎咋
有私服玩?
咁好奇一問 如果無課/小課職業 我重課落去係咪仲勁過重課list個啲?
槍騎VS十字軍如何
咁係你好彩者

我無呢個命
應該唔係

重課個幾個就係重課玩家最強職業
唔課黎抽都用鑽抽補夠200券換翼/衫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞