[I/A] 仙境傳說:愛如初見 (1) 9月15日正式公測

1001 回覆
6 Like 13 Dislike
一見到jj個閪樣即刻del game
完左仲有無卡同裝出其實
想問下幾個月後出新二轉職由頭再升過 但啲裝,卡,料可唔可以同acc互傳?
有冇巴打有洛奇3棄號/新號有多?
朋友想玩 禁咗註冊
冇經都算,材料都限時打到嘅裝又冇得賣出去

啲撚屌遊戲商出隻驚真係要賺到盡,遊戲性可以唔洗理

想合件裝材料夠鐘打唔到,買又買唔到
材料都冇得出

垃圾驚
你講錯少少 我研究過就算課金都冇得加時
都唔知邊個發明呢樣野出黎
隻驚 好既地方 裝唔洗課金 刷就有
時裝就要課
卡 廢d既卡 可以用遊戲幣買 好似12:30開賣
咁限時冇得刷裝咪等啲人課金提升實力

咁你刷料刷裝都係為咗實力,課金直接提升戰力唔洗再刷嘢

限咗時一定對課金有利,變相想勁就要課金,課完金勁咗打人爽啲自然有動力玩落去

但冇課金嘅人提升實力嘅機會一日得150分鐘
玩完150分鐘就冇乜嘢玩,最多去刷吓頭飾材料,但刷怪又要畀錢買水,又唔跌嘢唔課金根本刷唔起

所以而家啲仆街遊戲商改到啲所謂懷舊驚成pat 屎咁,就係為咗賺錢
150分鐘 入面有一半都係比遠攻搶鳩哂啲怪 自己就跑黎跑去
每日150分鐘果個setting唔關賺唔賺事掛
佢要再賺多啲既話直情貴賓卡每日送多30分鐘比你好過啦
唔限時先對課金更有利 班重課farm既效率同無課差好多

我就調番轉覺得有限時好過無限任刷
每個人都係每日150分鐘咪自己plan下每日啲時間拎黎打咩
用完啲分鐘咪玩其他game或者做其他野 手機game有咩必要咁肝
因為jj想玩
有冇伏
係咪休閑game?(p n d果隻)
有佢套時裝送 算靚
即係邊隻??
係幾靚
想問有冇人已經開始課金
唔可以
全部野由頭再黎
想依家玩又想玩新職
一係卡住一轉職升住base lv先
二等佢出自由轉職券(起碼要等1年)
如果係想玩煉金同賢者既建議等佢出轉職
起碼有排等。武僧就可以用第一個方法,卡住服事慢慢扑住怪先
武僧如果想玩阿修羅係咪要課好多先勁
想問下係咪速食game, 玩唔玩到一兩個月
個人夠hea 唔追求戰力應該ok
想速都冇得你速 每日得150min
係,如果你係想要霸榜mvp
韓服價格既話都起碼3萬hkd起跳
台服閪咁多真係唔知要幾多。
中課既武僧唯一優越感就pvp可以一拳阿死d課長
台灣香港都好多課長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞