[I/A] 仙境傳說:愛如初見 (1) 9月15日正式公測

1001 回覆
6 Like 13 Dislike
唔知啲祝福點計,但我見琴日50到,大部份都有留任
手冊入面打4次赫爾海姆果個任
係咪一定要打基礎先計 困難唔計?
已申請,感激巴打,xxx1125
巴打,我申請左 , 我名係 xxx1125, 唔該曬
奈米課 連加9都做唔到
爆左3次
佢可能計晒所有可以拎到經嘅活動,打唔晒就計落祝福第日畀番你
細個無玩過無咩feel 但又想搵game玩
咪照玩囉
我都無玩過ro 但係守愛 新世代 愛如初見3隻有玩
其實三隻有咩分別 細個有玩開ro
會唔會玩一年半載就停運
手機版 係咪唔掛機玩唔到…
三隻都好多地方唔同 感覺上守愛應該係最還原 新世代就最9唔搭8
停運就唔會既 不過你預1,2個月之後就開始無乜人玩
掛機就點都要掛滿架喇 唔掛就升得慢過人囉
如果食糖掛既話都係掛75分鐘
守愛同愛如都算係還原ro
但2隻玩法唔同
守愛坑係存入
愛如仲接觸緊

你話停運 隻隻game都會停
但守愛而家第5年仲keep住更新緊

新世代你唔好當佢係ro好d
見巴哈啲人上到52都係留任, 仲要大部分任都未打
https://youtu.be/G0KszTDiZG4
有鹿同無鹿係兩個世界
啲喵果好貴抽唔起
抽左50抽都冇傳說
無底深潭我淨係抽過佢送嘅次數,啲喵果貴撚到
整左紅弓啦

不過又諗住聽日整埋黑弓 換下咁玩
想搵洛克3固定團
有冇巴打知點隱藏件時裝嘅外觀,但留番啲屬性
E隻感覺好似啲換皮game
永恆我都玩過 反而永恆好似有feel d
邊隻最好
著上身再係衣櫃套用其他時裝
我得一件時裝我想要啲50裝嘅外觀

成日著住件西裝成個mk 仔咁
守愛出太多嘢而家如果新開ac 你唔會追到,新世都就閪中之閪唔唔想講
呢隻暫時玩落我覺得ok ,又唔肝,如果可以用輕鬆心態玩我覺得玩得過
好似我咁淨係課咗張貴賓卡,而家仲得40000萬戰

日日刷嘢料刷吓裝做吓任務咁,鳩流流又一日
以前玩守愛
守愛建議有電腦先玩,最少要掛滿300分鐘
同埋預微課仔好辛苦,要不停開新人轉生,掛資源先買到裝

Roo玩到宜家,
爆糖掛一個鐘掛下素材就夠,如果再農d要追埋mvp,
課金元素比較多,寵物,羽毛,
平玩貴賓卡就夠啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞