|Switch機主討論(172)| Nintendo Direct 0913 | SPLATOON 3

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
其實要做到依家switch咁樣即插/抆即玩,就註定唔可能搞egpu
Thanks bro
thanks
呢個價 我覺得幾抵 但今次係一個角色打一個洞
成Team咁出去打 開頭唔夠角色 要用路人甲打
但一樣好似全民咁 角色會升LV同有野儲
等等買,依D game好岩係switch到玩
你叫我坐定定係到對住部電視好似怪怪地咁
老任啲game奇奇怪怪㗎
如果有用過xxx開就知
隨便unlock 60fps都可以行到亂晒
佢啲game唔可以就咁用hardware unlock power㗎
應該要銷量有明顯下降先有新機
佢可以用Touch Mon打
唔通要等到下年先有GBA模擬器
爆完真符文試玩版
時間流動極快,符文一日跑得完幾個迷宮,呢隻要跑三日
動作GAME黎講冇得回避幾on9
好多招都避唔到要硬食搞到同隻體驗版尾王換血
近攻都可以跑走,魔法系好on9點跑都中
打打下王體力無晒又冇野食既話連普攻都用唔到

不過見佢職業有得用JP升唔知後面會唔會易玩D

最後有話女主升親密唔知係咪真係冇結婚

除左bgm,立繪,風景ok靚之外冇乜優點

總結:觀望
主線近乎0
大地圖周圍行同D人入左隊仲多野講
見佢設定有語音聲量較唔知正式發售主線會唔會加番
成日啲風聲都流既
我爽玩符文5都覺得唔掂
咁應該真係唔掂
有冇人見到DQ10嗎
尋晚先買完 換咗splatoon PayPal俾錢

另兩隻都特價,諗緊買邊隻好

隻經典合輯可以線上連線打,但 comment 又話lag 又盛

隻街機合輯就貴 d 但多 d game,但就無得線上連線打,同埋有興趣既 game,其實隻經典合輯又齊晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞