|Switch機主討論(172)| Nintendo Direct 0913 | SPLATOON 3

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
事實係多

叮噹牧場
牧場
模擬器初代牧場
符文3
符文6
SE偽符文
Fae farm
超人農場

feel到佢好努力間開啲耕田驚
講起Triangle就火撚滾
咁我依啲主玩SRPG嘅老屎忽, 基本上咩SRPG都係玩HARD
之前玩Triangle一如既往, 都係直接玩HARD

一開始都覺得OK嘅
越玩越覺得唔妥, 後來去到中後期
對面啲法師一下扣你300血
而你隊伍入面, 最高血嘅血牛先得250血

推法師出去擋, 無錯由扣300變扣150
但法師啲血得過125, 擋住撚

更加唔好講, 你嘅隊伍得一隻高速角
而敵人就人海戰術, 唔到你走位慢慢打
啲法術、弓箭、屬性箭一齊黎
啲重甲雜卒隻隻都等於你嘅高速角
雜卒要斬十幾刀先死, 但啲雜卒斬你兩野就死

後尾睇返製作人講, 佢地係用EASY MODE黎整遊戲
HARD MODE佢地純粹大幅提高數值
而主角群無任何補償去拉近數值上嘅差距

我嬲撚到DEL GAME
如果唔係E-SHOP買, 我扔撚埋隻遊戲落街
Ok 明白 即係可以keep住啲save 喺香港果個profile
想換埋另一隻就用日本果個入eShop換
係咪咁嘅意思
玩落見佢無永久死亡
場場岩岩好彈盡人絕以為佢設計得咁好
我屈地形打得幾順 成日走上高地放箭 就算Hard 都唔會太難

特別係拎咗琥珀之後 成日集火完一隻兵之後loop back 好屈 我反而覺得啲隊友做壞咗有啲太強
所以變成你無攞某某角色
你就好難, 甚至唔會戰場上佔到上風
即係下年中都冇新機出?
唔係reddit fanmade咩
印象係佢地subreddit見過
連title唔岩
下年5月有無機會出第2代主機
機會微 銷量咁好冇必要出住
等睇零系列最強最終boss回歸
全平台要會點改wii啲控制
metroid prime 4呢?
metroid prime 3已經係15年前
估唔到係pikmin 4出先
部機鋪塵年幾為左splatoon想用券買佢+Pokemon
請問Online會籍入日版係咪可以隨時再轉區日版會籍既話splatoon會唔會剩係可以玩日ser連唔到歐美ser
暗榮版隻狼
牧場都唔知出咁多黎做乜…
隻牧場物語仲要係gamecube冷飯翻炒,要玩都唔揀佢先
上次隻巫女都係wii移植
巫女wiiu
不如出farming simulator 2022 啦
無人講隻瑪利歐 + 瘋狂兔子 ?
我覺得應該會唔錯
隻game公佈咗咁耐direct都出過幾次有咩好講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞