|Switch機主討論(172)| Nintendo Direct 0913 | SPLATOON 3

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
等12月直面睇下有無
其實出左mario builder之後都預咗唔會再出2D,除非真係有好大技術突破
仲做緊DLC
你望2024
移植都好 已經唔奢望重製
其實Octopath 同 Triangle Strategy 比有冇話邊個驚艷D
淨係玩過Triangle Strategy 覺得都可以
Octopath 就睇人地review 話佢8個人既故事唔係好合得埋 劇情整體一般
唔知期唔期待OT2 好
無縫地圖先係XBX最大賣點
睇落好多野玩喎
前作野再加至少半塊新地圖再加新能力
仲要立體地圖
不得了
個BGM好撚正, 我當年LOOP左好多次
今年無新 3d mario新作 應該要等到下年 或者 下年年尾
其實 3d mario新作 其實係咪真係有開發架? 咁多年都無消息流出過
留返下年2/3月大叻先俾你睇啦
Zelda喊嗰下同bgm夾到,聽到打晒冷震
佢出下ghost trick嗰種都好
大逆2收得靚都唔知係咪諗住就咁完咗佢
八方最主要係幫se發展左條新財路
質素我傾向三角多d
XGP有1, 可以用10蚊試下先
冇wiiu 係模擬器玩左陣都想隻game 出係switch 度

快啲到5月
預咗,今次都係switch+steam
SE咁多新game嘅
零 月蝕
萊莎 3
牧場
xb3 dlc
FE engage
Octopath traveler 2
zelda tears of the kingdom
Btw 隻八方2今次除咗xbox其他平台同步出
HD-2D試水作
8個故仔有條開到最尾先話比你知嘅主線串返埋咁囉
獨立睇各劇情係OK的, 我自己玩最大嘅問題係如果你平均咁玩唔同角色主線, 劇情就真係會覺得好唔夾, 而且角色之間交流唔大
OT2如果角色間嘅交流多返啲應該會好啲嘅
想玩
XB差佢未玩
007 除N64 ( 要join online)
007會唔會有重新remake出隻新game.
硬係有D古惑.
ghost trick真心有驚喜,最鍾意嘅NDS game
但係當年叫好不叫座
唔知係咪咁搞到佢一直都無操刀新IP
大逆收得咁靚就算啦,無謂畫蛇添足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞