[6週年快樂] Pomato 小薯茄及全新男團FINALLY 討論區 (18) (冰/童/英/J/富/蚊/朱mic)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
有幾多人比人問有無嘢嗰陣成日講呢3隻字

btw呢條有4K解像度
有返頭幾年啲片嘅感覺
J哥做言情戲嗰種氣場真係好勁,勁入戲冰冰欲言又止又係好出色,明顯見到舞台劇後大家都有進步
J哥拍劇情片同party game 輸一樣,一定唔會令人失望
佢都唔洗賣廣告
真係出嚟打卡用
講起就嬲
佢琴日出post話有貨啲7仔勁伏
荃灣有兩間我前10-30分鐘先去完
全部得返啲校花校草
啲職員又唔知咩係Yes講極都唔明
拎住個IG問又話無見過
拎住校花校草問呢一本嘢嘅新一期佢哋又話未出
又唔肯幫手搵存貨
證明校花校草冇人買
【小薯茄6周年So Funny Ah「10月貨品」延期取貨通知❗】

你好!

有關小薯茄6周年So Funny Ah「10月貨品」,
由於生產過程出現延誤,導致取貨日期因而延遲,我們向大家衷心致歉🙏🏻

我們仍然努力催促生產廠商,希望能盡快通知大家有關「10月到貨」取貨安排,請留意我們稍後於社交媒體及電郵的公佈及通知🙏🏻 如有任何問題或查詢,請電郵至 marketing@pomato.hk

⚠️另外請留意現時以下安排:

👉🏻如你仍未取「9月到貨」 嘅So Funny Ah,你仍可於以下時間取貨:星期一至五 12-8pm (公眾假期除外)
詳情請參閱:https://www.instagram.com/p/Ch93mYEsuj0/

👉🏻如果你收據上有列明「10月到貨」 嘅So Funny Ah,請留意我們稍後社交媒體及電郵公佈!由於貨期延遲,我們將盡快更新🙏

👉🏻如你同時有「9月到貨」及「10月到貨」貨品,你可一併於10月取貨。

👉🏻如你購買當時沒有收到收據電郵,只要屆時提供電話號碼、電郵,仍可取貨。
(收據經由 receipts@loyverse.com 發出,請也查看垃圾郵件🙏🏻)

再次感謝你的支持!不便之處,敬請原諒!🙏🏻
終於正式出返個通知
呢啲嘢第時唔好出個story就算
我自己直程見到貨架有先考慮買
無就直接第二間見
呢條echo緊佢地一條舊片 不過由happy ending 變vad ending
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞