[6週年快樂] Pomato 小薯茄及全新男團FINALLY 討論區 (18) (冰/童/英/J/富/蚊/朱mic)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
仲未見到yes蹤跡
呢集佢幾好啊,係有諗過每個人講乜
今集party game 好睇好正,我睇左幾次,麗英真係好正

其實party game 有高ling 係好睇,我唔明點解成日有啲人出嚟踩佢,而家唔係drama, party game 最重要係玩得開心,有綜藝感就夠,有時又要做返主持控場,又唔介意做下把,其他人又夠膽寸佢,你試下換轉係隔離台好多hates 個老闆去做?我覺得高ling 絕對稱職

乜今次有啲鋪頭遲咁多
你似係對人唔對事多
點樣唔對人
Party game 麗英係笑點
聖誕個集 米奇係老鼠 笑咗好耐
麗英世一
想問你係真心定係講笑?
如果你真係咁認為嘅, 歡迎指出唔滿意邊部份, 相信佢哋都好想有改進... 當然, 你話「我就係唔鍾意佢」都無問題, 每個人有自己嘅個人喜好, 尊重嘅
但如果你只覺得呢句好有趣好fun 就keep 住一見佢出都要留返句嘅話, 咁就唔係幾好啦。就算高ling 自己有時take 咗嚟做啲自嘲都唔等於我哋應該日復日咁講, 廣義上都算係一種欺淩。老實, 我覺得高ling 係party game 係有佢嘅作用同角色, 睇返都見到佢有調整同進步。
當然如果你話呢句係想表示高ling 做幕後好過佢幕前好多好多, 其實係讚嚟嘅, 咁你當我閱讀理解fail 啦~
係咪同一間好易抽到同一set
咁係咪要走幾間
我仲未見過有
佢做主持還好
但一齊玩出到黎叻唔切果種感覺,會討厭/好煩
佢同程人富有d似,但後者就冇刻人憎既感覺

至於睇日常/訪問,我知道佢係一個幾勁既老闆
但講真有D人唔適合就唔適合架啦

同埋就成個channel既發展方向
高ling都應該放手比2個新人多d air time去突出自己

至於真心定講笑
今次條片抵讚既係大家肯串下高ling,好睇左
但高ling都係太出太搶
條片時間得咁多,咁落去朱mic、肥蚊發展唔到
係party game 黎講高ling 係幾做到效果
高ling 都係得party game 先出黎姐
朱mic 肥蚊除左party game 都仲有其他片
高ling 係有出同搶既時候 但呢條片又唔算話太多 而且都做到效果 有時候就係要睇佢衝出黎柒
咁都要新人肯多d講野有效果先得(其實唔新
Party game 唔係劇無時間限制,有無高拎都唔會影響肥蚊朱mic 岀場時間嘅
依家有個老細畀佢地串下參與下咪幾好,無埋高拎佢地連串人嘅鏡頭都無埋,又或者叫肥蚊頂上做下把畀人串都得,但係又唔啱feel
今集覺得富哥好搞笑 係咁燥底
好似更年期 笑死
人哋已經買買買
我就返工睇住人買買買
冇人想睇佢成日神探伽利略+柯南上身分析分析分析
明明氣氛炒熱左都即時冷場,浪費時間
高ling:我可討厭到如此乞你憎?
成條片佢第二好笑喎
柒完比人笑果下好笑啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞