iphone 14 plus 預售量仲差過13 mini 同期

248 回覆
178 Like 7 Dislike
14 plus 只係襯托出14 pro有幾好,同show部舊demo機畀你睇冇分別,無視咗佢啦
APPLE 醒阿
跟住話IPHONE 14 無人買 下年只係出IPHONE 15 PRO
變相加價6xxx -->1XXXX 爽
反而覺得14 先係,plus都叫有大芒撚下
但有冇Always On先?
出番mini呀dllm
手細點拎大機呀
14 Plus都冇Always On
下年直接 iPhone Pro 出曬 5.4 6.1 6.7咪算
要平咪用返SE
其實13 pro唔係都係120hz ltpo mon咩? 點解會冇aod
暗黑兵法
推人上pro
Ching小學畢業就低調翻少少
因為13pro個ltpo 最低得10hz
14pro 1hz
13pro 咩都有=無人買新機
還我mini
mini 製造成本貴過plus
出返部大電量mini 啦屌
this is marketing
14 用舊u真係cls
咁都敢拎出嚟賣
衰在黑色額頭下巴
totally agree with you, the difference between 13 and 14 is just too little, that can’t be called as a new gen
我X轉13
自己手細撚覺得而家13揸得耐唔舒服
同埋機入面好多同老豆既相,雖然backup晒
又擺晒上雲端同SSD,但都係想好好保存呢個電話,
免得有機會會唔見同整爛
所以想換機順手轉mini
如果唔係個ecosystem,我直頭想轉An添...
激撚死左教主
完全唔知14個市場定位係咩,估唔到真係放舊U落去賣

14同13又無咩分別咁濟咁不如唔好岀啦

認真不如Apple係無哂貨仔放落新機度不如淨係岀pro算,cut 咗non-pro 條line去
14pro啲headline features可以一樣都唔放落去14度
真係世界級
120Hz/藥丸額/always on是但俾一樣都好好多
非真旗艦唔大改係大廠通病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞