iphone 14 plus 預售量仲差過13 mini 同期

248 回覆
178 Like 7 Dislike
但好似無減價
等啲人洗濕個頭上pro翻唔到轉頭啦
其實就算做普通嘢
要求都不停提高
五年前嘅WhatsApp可能只係齋send字
五年後嘅WhatsApp又圖又字又sticker仲有location
所以粒U係要進步下
14plus 銷情唔會太差.
14 plus 正正填補左成個6.7 " iphone 產品陣容, 望落產品線更加完整.
始終大MON 機又夠輕, 會吸引到 budget 有限 唔上pro 既人會揀14 plus.

6.1" display [ iphone 13 , iphone 13 pro]
6.7 display [iphone 13 pro max , (空檔) ]

6.1" display [iphone 14 , iphone 14 pro]
6.7" display [iphone 14 pro max , iphone 14 plus**]
出咗新機再睇啦,14都未出
香港中學定小學一定會讀過wo,即係你係大陸仔?
其實14縮返去5.8"嘅話mini已經可以唔使再出
8plus 用咗5年 上咩型號好
me too
8 plus 本身同pro max 差唔多size,係重咗50g,我諗住上max
樓主未來人
策略成功
ProRaw格式先影到48MP 而且要配合AI運算出黎

睇ios16 更新介紹 12/13代影相功能都有更新

如果Apple下放AI功能,14PM影相唔會勁過13PM好多
講真14都好夠大啦
唔完整啦
2022無左mini
14 唔係有dual sim咩
就係逼你上pro max
弱成點
多2GB ram個分別咪仲大
開多幾個apps都唔會要reload先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞