入嚟放低你最鍾意同最憎嘅Game of thrones角色

153 回覆
48 Like 3 Dislike
punk lin
係咪後面無再同人扑野既鏡頭 上網睇極都係得同水行俠扑野
佢嗰陣鍾意Jeffrey,無計
其實成班人走去搵cersei講數已經好唔make sense,如果cersei重演多次炸教堂成班人送晒頭
佢唯一有用就係復活Jon snow
第一季麻麻哋佢,之後又係慢慢改觀,但到佢無啦啦暴走我真係WTF
S1勁cute cute
個演員好正好老積
角色已經換過一次,但官方冇講點解要換人
估計可能首選女演員Tamzin Merchant唔肯脫

bronn jamie hound三個都唔錯 女人黎講就鍾意ygritte sansa

最憎theon bran cersei
有冇人覺得短髮cersei樣衰咗好多
本身無乜好憎佢,但剪完頭髮之後真係搞唔撚掂
最鍾意Sansa, Jaime
Sansa由最初一心發王后夢的無知少女, 歷盡出賣、苦難, 最後成長到有能力做Queen of the North, 令人由憎佢變同情佢再支持佢。 佢同Jon重逢、同Theon終於鼓起勇氣救佢果2幕好感人。
Jaime又係經歷好多野, 個轉變好自然、合理, 最鍾意睇佢同Brienne, 兩個由互相唔順眼去到惺惺相惜、再共患難, 成為莫逆之交, 又係勁感動。最後佢返去Cersei 身邊雖然都係正路選擇, 不過都令人惋惜。

最憎係Ramsay, 唔使解釋啦
覺得最搞笑係Tormund
尤其佢嘗試誘惑 Brienne

真男人
Fuck Olli
初初睇最鍾意 robb stark 點知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞