[DEUTSCHER MAESTRO SUPER TT] 車路士球迷再見杜曹討論區

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
老實講佢呢幾個月情緒應該麻麻,但又咁快溝到新女,跟住做啲野又怪怪地,又唔識同老細、球員溝通,出事都係時間問題
如果當初留cech 都未必會搞到今日咁
就算得marina同杜合作,都有機會因為夾硬質堆人比教練/唔簽教練target而反面
但有左cech做緩衝點,起碼人地有落過場,知道個教練想要啲咩,篩走堆唔啱用嘅target,或者喺老細同教練之間做下傳聲筒講啲野唔好得失哂兩邊,今日杜同todd就可能會繼續合作愉快,唔會一句nonono就反哂面
西女人就係要領隊唔搞事
杜就完全唔想插手轉會
大家一拍即合
有錢人世界真係好難理解 21m就咁掉左出去買教練團
睇佐後備熱身做埋教練嗰份係場邊指導
但佢身體跟唔上
依家睇下白粉會搵乜嘢人教,呢隊波比波特sir教得好好,個基礎喺度,我估有big name會試
解約加簽約30幾m 都平過一個drinkwater
杜曹對球迷來講真係好有個人魅力
但對球員來講好似無乜
D錢好似散銀咁
成間球會地震
有皇馬招手都唔去教
話自己肯渣埋車送班仆街去踢波時
又唔見你哋話佢變咗?
屌你哋老母啦抄咗後通街啲分析亂吹你哋反而話佢變咗
當年抄摩佬又係咁講
轉頭又識話世三正仆街
干地時又係咁
啲車迷真係抵俾人睇唔起
試過中咁多次招都仲係咁
佢應該真人人際關係麻麻
以往都係咁
杜狗呢d係真心愛coaching,但怕辦公室政治

你要服侍老細,仲要搞掂埋佢身邊d人
聰明既人係難相處 上一個都係咁
佢真係專心coaching嘅人,連manager都唔想做
但林狗嘅聰明用唔到係教波到
eq差到癲 仲衰過啲臭西格港女
今年特殊情況
冇辦法
由佢做白禮頓領隊
大前年排15
前年倒退排16
上年先上第9
佢都要3年先執得隊波好少少
呢到當佢救世主
按呢到個standard前年倒退到16已經要抄撚咗佢啦
感覺上杜係好著重處理戰術 其他野一律冇方向冇諗法
所以好依賴cech marina
但Todd應該想利狗化 要每件事都好專門 好細緻 然後經過個暑假 俾杜試過之後唔work
所以轉potter團隊 再配新dof
懷疑請potter呢個決定 新dof都有份俾意見
撬人成個教練團過黎Barry蛇會唔會走
所以龍門教練跟唔跟過黎?
新dof連人影都未見
佢自己都知自己脾氣所以隔咗幾重同油王溝通
佢自己都話超少見油王
油王嗰時搵佢黎冇記錯係到攞歐聯先首次正式見面
你Todd 狗一黎就話成日開會要見佢點會頂得順
仲要佢理埋球會啲立雜嘢
托狗炒杜炒得咁爽手就知佢唔會理球迷,波特蛇搞得掂托狗同托狗後邊班股東就有排教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞