[DEUTSCHER MAESTRO SUPER TT] 車路士球迷再見杜曹討論區

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
https://twitter.com/cfcpys/status/1568352186228215811?s=21&t=7We1QZx-pf5gk473LSLjTA
https://twitter.com/carefreeedition/status/1568290807462912000?s=46&t=tsQoYU8Si4MLj27D7TNX2A
公平到
對杜蛇:sor9ly第六 要炒你了
如果Todd 係睇長遠
又的確係要炒
今季呢幾場不停cwa, 黑鳩, azp 玩老野風火輪
完全無晒長遠發展

我有d興趣睇下potter 會點重組車仔體系

你呢句根本為屌而屌
中堅得kk azp cwa 細查 火化 rj
咁點都會出到班老野架啦
咁都係可以拎黎屌
認真老豆同泰銀一齊岀都已經好唔開胃 仲加多隻Azp

百歲防線
potter應該都係差唔多
佢3中堅
應該都係cwa+kk 再拖是但一件
老嘢防線唔係有咩好大問題 純粹唔開胃唔知點解
Cucu Cwa 4fun
可唔可以唔好Azp 出親埸波都柒
火應該打主力啦
反而我相信kk 至少又扭波腳法 椰雲個班連基本控個波都唔得
我預計美狗會受重用
留低隨時有十幾場正選
笑撚之前有啲反咪話炒得啱嘅為咗可以拎前四嘅
皇馬有話要炒A76咩
你咪一樣勁up
托狗想玩農場放長線
係咪想玩到Ajax咁
Potter sir都要三年計劃?
我淨係接受到今年唔係任何杯既contestant

下年點都要有爭杯既實力
可能火花 cwa cucu
Kk做第四人換cwa cucu
Cucu 90% 契仔
椰今季卡都冇得抽
商業價值都攞嚟J
我驚potter一黎要搞更衣室

要比面azp 出佢
要搞掂美椰 出佢地
要用青訓 出加狗
有睇歐聯嗰場同佢嘅特質
你就唔會攞呢啲廢柴同佢比
想提一提班迷杜
波特蛇教得衰都唔代表炒錯杜
唔好諗住幫上季尾到依家啲閪波洗白
其實potter蛇兩三下手勢傾到番黎
應該之前已經接洽過
同埋睇咁多個黑記講既野
大概都figure out到係杜個style同腦細唔夾
長遠work唔到落去 多過閪波

所以閪波唔閪波 唔係評論炒唔炒岩杜既準則
都要睇踢出嚟係咪好閪
似係,但唔知波特sir係咪啱嘅人
唔理波特蛇今季帶成點
第一件事一定係雪文狗先
杜蛇沉迷女色,玩忽職守,抵炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞