[DEUTSCHER MAESTRO SUPER TT] 車路士球迷再見杜曹討論區

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
吓又重建

又話我哋本身歐聯冠軍唔洗磨合唔洗重建
掟屋出窗地買球員
掟屋出窗地搶教練團
掟屋出窗地買體育總監
呢個重建,係base on Todd想甩曬以前油王啲野既重建

佢set up好曬啲咩dof 教練 下一步就應該到球場

原來已經請左PR部
同杜狗有乜分別

到時又賴球員無free will,做錯哂決定
我相信Todd眼光
防反先係我車DNA
球員,領隊,總監,球探,老細都換埋
唔信仲有呢d垃圾DNA!
其實佢咪又係將原本翼鋒改踢翼衛
只不過佢果個爭氣
我地果啲袋美椰伏到喊
防反真係最好睇 同而家啲垃圾鳩搓控球戰術比好好多
真心覺得猛狗係potter手上會轉小小role
落bench?
我唔相信你

你迷乜死乜
Rwb
咪白狗Lallana咁

咁佢實力一定好過Lallana
形象大使?
我唔覺得potter會direct plug佢白蟻套野入車狗

Expect會有小小tweak
1. Solly March has been turned from a left winger into a right wing-back
2. Argentina international Alexis Mac Allister from a No 10 into a No 6,
3. Belgium international Leandro Trossard from a winger into a central forward and sometimes an effective wing-back

樸狗呢個足球恐怖分子

好似皇馬上場對些路迪咁
隻手唔算特登張開 正路應該唔計
咪係聽住先啦
呢個時候可以等理性足球分析分析下自己愛隊比人黑算唔算啱球例
佢地全部turns out都踢得好 呢幾下=華陀級啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞