[PolyU] 紅磚大學討論區 (72) - 幾時轉Hybrid

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
但好多嘢都好模糊
唔知點計分
唔走堂就得
Tutorial 記得返足
去診所直接book仲快
1. 交齊reflective journal
2. sem尾交篇essay
3. 上tutorial答問題拎participation分
好似除咗依啲都冇其他嘢做?

利申:唔係今年讀
應該要9月尾先收到
唔該
已收到
仲未有
有無人知 A range B range 果啲係睇分定睇curve
收到email話EIE同EE合併做EEE
係睇人
細電同大電學既野差好遠
Mass mail 定Within Dept?
細電本身就已經乜都要學又乜都唔精
睇下合併完洗唔洗再學多啲野
佢出完比Alumni再出比Student
依家student應該都收到
個prof話咩部門開完會 話因為學校決定今個sem係f2f唔係hybrid
recording只係for隔離嘅同學有得睇 鼓勵同學f2f
所以佢地以後唔再放recording出嚟 之前啲片都hide晒佢
但我睇返學校之前封email:
All lectures, seminars and tutorials will be video-taped and uploaded to the Learning Management System (LMS) for students' reference and revision.
明明啲片係for reference同revision嘅 幾時係話淨係for隔離嘅人
唔係隔離嘅同學就唔洗revision唔洗溫書?
你驚人唔返學咪遲一個星期先放片囉
宜家咁做比起鼓勵人f2f 更加似鼓勵人去中招隔離多啲 on99
一般都唔會影響舊學生 Syllabus ?
好似今年CAR改制都唔影響呢度大部份人啦
關咩事 外國不嬲都係得一科 包晒所謂大細電
係香港專登拆開做兩科先係異類
求救

唔記得左交學費
收到信呀
大家知唔知點做
呢鋪真係自己柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞