[PolyU] 紅磚大學討論區 (72) - 幾時轉Hybrid

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
點解咁講

我兒家有科car都講到好似好好garde咁,話歷年average B+
想問一下Drop Abct1d04 定1d05比較好
想問紅磡hall有冇門禁時間?有冇話幾點前要返到hall?
無 除非你唔夠18歲
法國自己今個sem讀嘅科全部有開online
完全冇通知過prof自己有or冇隔離都可以照online冇人理
利申 已online緊 又然
已經有好多prof講緊越嚟越多同學中咗 呢班中一兩個 嗰班又中兩三個
上咗兩個星期都冇齊人過 分組又難 遲啲present midterm exam有人中又唔知點
但係學校係直接ban咗online呢個選項
某科話無返只可以睇recording
某科啲片又淨係可以睇一個月
滕狗你想點撚樣 仲衰過以前
我估佢應該係唔想某屆online足4年
乜撚野共存 全面清零先係大局
我哋中國香港人係唔會向病毒低頭
跟隨國家嘅步伐亦都係我地嘅責任
促請滕校長以大局為重 比返online
對唔住 知錯
共住一半先,集合哂training同共存嘅缺點,總有一日會玩得死你班人
個個dept 都email send句中秋節快樂
新年仲多
茶樓係咪執咗?
想問下healthy lifestyle component 2 self-initiated sports participation 要交嘅supporting document 大概要係點樣
好驚做完之後學校唔接受咁就大劑

reg唔到sports skill training
冇呀 上星期食完
一般聽開係參加soc / 校隊先有exemption
有錯請其他巴打指正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞