[PolyU] 紅磚大學討論區 (72) - 幾時轉Hybrid

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
想問下畢業禮無申請到ticket係咪就無得去賽馬會個到?
想問下book足波/乒乓波場會唔會有得借埋波?定係要自己帶
係 或者你問下有冇人可以放飛
聽日打去學校問下 睇下有無走棧
屌 畢業之後無理過d email
你覺得啲狗會理你本簿咩
依家個post比以前推得慢咗好多
sem頭到而家都未爆
唔知係好事定壞事
依家係咪無人用lihkg
個post原本活躍嘅人 唔係等緊grad就一早變晒老鬼
我喺LIHKG係search 唔到poly討論區
去Google search先搵到
有咩慘得過被迫做啲自己唔想唔中意做嘅野
大家苦口婆心咁日日勸人唔好入poly見字即走終於有成果啦,應該開心嘅,我們是最後一代了
召喚會員 檸檬糕
近幾年poly收多咗好多NDS 應該移師咗小紅書
仲有得嗰16/17分嗰啲一係自己都搞唔掂自己 一係fing緊 邊有餘力上連登
再加上人哋有F2F ulife 係我哋班等grad嘅同班老鬼online大學 邊會上連登
Polyu plagiarism check 係咪交功課條link度tick agree to submit my paper to global reference database 就得?唔使另外再submit去turnitin/veriguide再generate一張receipt? 以前讀cu係要交去veriguide先, 跟住先交功課thanks
葡緊
係恆溫架
上堂望住啲同學仔碌小紅書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞