[PolyU] 紅磚大學討論區 (72) - 幾時轉Hybrid

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
fyp諗起都想嘔
acct major但全部topic都係finance
然而Financial services major嘅人係成個af school 入面最少嘅
FS+AnF都未必有acct major人數嘅一半
2023 dser入唔到3大嘅話見字去city acct
city起碼有留credit俾人take minor
poly 讀埋一大堆垃圾科
加油
想問有冇graduate入到個portrait system,佢轉左好耐菊花都未入到
Weekly Reflective journal 用casual tone 講返果星期講過既concept + 自己想法/上網睇過既資料 + 例子 + 寫夠字就得,唔洗太擔心
利申: 上學年讀過,Reflective Journal A-
而家都未入到
啱啱入到 但係個preview傻撚左
又話剩係俾交一次,哭撚左
poly係撚尻學生呢方面真係永遠都唔會令我失望
用返Corp fin同B fin嘅野應該夠使?
discount cash flow lor
其他都係睇你自己睇多幾多論文
善用ctrl+f 大法,人生更輕鬆
搵keywords姐
定題目好煩
定咗+知有咩可以討論就舒服好多
煩喺唔知點起手
有冇同學係黎緊經學校借畢業袍出席畢業禮?
想問係estudent click完話借袍之後 佢話要去間公司網站搞埋啲手續 但去到website要入code 要點搞?
thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞