[Thank you TT] 車路士球迷討論區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
仲係就係教教下唔再同球員溝通
London Bridge is down
-球員喺Tuchel上任初期經常大讚佢嘅溝通技巧,例如會向後備球員清楚解釋未被安排正選上陣原因,但後來Tuchel與球員關係漸趨冷淡,甚至有球員超過1年未有同Tuchel單獨對話。而板凳球員亦開始覺得被忽略,認為Tuchel未有提供足夠指示去改善狀況,難以爭取上陣時間
呢段熟口熟面
欠中場+簽Jesus
我6月講到而家
Todd sir炒得好

比多一個月杜狗都一定無作為
佢冇能力同埋唔想兼顧咁多野
邊個
講真唔捨得還唔捨得
而家佢走咗起碼執返半個貞節牌坊 可能係最好嘅結局
炒完杜之後,車區就多左好多智商有缺陷既上黎9up

「哥狗唔指手畫腳」
「哥狗係場邊好冷靜」

「托狗唔似油王咁入場睇波」
「托狗炒杜狗就係為左賺錢」

我真係好好奇呢班人有冇睇過一分鐘波定係智商低到將托狗認錯第二個人

好懷疑佢地邊入筷子邊睇波
唔識波又要插隻手又有心攪先恐怖
等於一個醫生只有熱血但唔識醫人又要死都要去幫人開刀
咁我寧願搵個冇熱誠但做手術一流嘅醫生去開刀
呢樣好似每次炒人都咁講
其實依家炒同遲幾場炒有咩所謂?

遲幾場先炒只係證明左杜曹無力回天,令你班球迷反對聲音無咁大

但老闆做決策既就係要行先人地一步,係未輸到貼地前先改變,以免球隊步份無前4既危機。

依點我非常欣賞Todd哥!

其實閪波由上季尾已經開始,但到今季都未有任何改善,高開低走係趨勢

係失去更衣室支持情況下,再教落去扭轉乾坤既可能性唔太大

祝福杜曹前程似錦,但車路士的確係時候Move on , 杜曹不適合帶領車路士重建
托哥話簽Jesus同中場喎
佢叫簽耶穌又唔係唔識波啦
如果報道係真就炒得好合理
唔簽正前jesus 同中場
轉會會後段又話要簽返正前中場
精神分裂咩
迷杜又會扮睇唔到
佢行得仲前過呢度好多 好撚癲
我冇話做得岩

我迷杜,一樣反托狗,尋日先屌到佢屎眼開

但反托狗唔代表要莫須有

你邊隻屎眼見到托狗唔入場睇波

為左反就搵堆罪名出黎安落去同小粉紅黃衛兵有咩分別
人地又離婚又剩
仲邊有心機同你班唔生性去傾
根本佢都唔知自己想點
第一年輪換好完美,仲明明fa cup 決賽出kepa,雖然輸左,但之後盃杯12m 都出佢,之後任何情況都唔再出,連mendy 不斷失準都唔再出
事頭婆走 英超應該會停
簽到耶穌+250 進攻都可以半自動波啦
咪話交俾你捉囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞