[Thank you TT] 車路士球迷討論區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
唔怪得todd狗問杜曹5-6次點解唔要c朗杜曹都唔撚想理佢心諗屌你on9仔
而家要買埋VAR

James Mendy Silva Chilwell
Kante Jor Kova
Mount
Kai Broja Sterling

美國soccer 打多個人定唔使守龍
到底邊個要邊個唔要
快啲捉鬼呀道士們
https://youtu.be/K02pvs_0emg

Potter ball
J左先講
連登車區契爺正式登基
仲等完季?
世盃前後睇吓高普/施丹/費歷克咩環境啦
就係傳波走位
如果班友杜底下唔肯走位
喺波特下就肯走位
證明啲咩
D決定好快
個個都似古古咁兩腳波
證明頂盡兩年後班人都會唔走位趕走埋哈姆太郎
我指證佢
應該賣古古果陣同波特傾完發覺呢個新歡好正
就飛左現任,正仆街
【突發】BBC:白金漢宮指英女皇健康堪憂/查理斯、威廉陸續抵皇家莊園
https://lih.kg/3139417

是但啦 日落國皇室污糟野多到數唔清

連登仔為左反支就幫日落國含撚奶袋底
[暗黑兵法] 諗諗下波利真係有遠見, 佢一早講過好欣賞利記同高普合作模式, 直接由高普話事買咩人. 於是成個plot第1步就係請走西女人.

第2步. 試同TT行利高合作模式, 於是成個轉會窗比TT話事. 但偏偏TT就係唔鍾意高度參與球會事務既, 又唔肯聽佢講簽過氣老野. 於是製造矛盾, 同時磨滅佢情緒. 借佢過橋直到轉會窗完結.

第3步. 咁啱成績唔好, TT又比佢磨滅到7788, 係時候炒.

第4步. 平平地請個三線領隊, 只執教過3/4線球隊冇帶過歐聯既. 呢D人對車仔拋出既offer一定唔會抗拒. 返到黎就做波利扯線公仔, 頂到 世界杯前後.

第5步. as expected, 成績冇起色+鎮唔住更衣室大佬們, 再炒, 反正呢種貨色解約金唔會高得去邊.

第6步, 最後一步. 做咁多為乜? 重點! 到時高普應已被炒, 咁就可以請佢上車. 實行佢心中好想做到既利記梗式. 假如potter教得掂, 世人就會讚佢眼光好夠薑請個無冠既. 到時冇人會再記得TT 0係制裁期間捱左幾多義氣, 有幾愛車.

根本公字佢都贏. 成個blueprint即刻出晒黎, 明晒.
#DLLM
xg之鬼啲miss chance都幾誇張
老老豆豆,呢家d news可以唔使睇住
根本羅生門到仆街
想知有邊個國家係乾淨
大佬 sor 幫你含比條生路行下
443係todd狗自己落埋場踢
你地都唔撚識波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞