[Thank you TT] 車路士球迷討論區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
環保lm
Welcum波凸
你叫我最快樂

你也叫我最心痛

愛在迷惘

叫我最渴望

卻也叫猜不中

誰可以這樣折衷~~

相擁~~心痛~~~

柔!!
[DEUTSCHER MAESTRO SUPER TT] 車路士球迷再見杜曹討論區
https://lih.kg/3139158

Next Po
要轉反todd了
TT
炒迪馬:拎歐聯都炒,冇人肯上車
摩:😂

炒摩:Legend都炒,冇人肯上車
干:😂

炒干:拎英超都炒,冇人肯上車
沙:😂

炒林:Legend都炒,冇人肯上車
杜:😂

炒杜:拎歐聯又共患難都炒,冇人肯上車
波:😂
邊個冇出po邊個就係鬼
美 耶
呢2個可能真廢
佢係咪有moon post
琴日先有人提呢個
人哋唔要牙朗喎
Todd狗其實一直mon住連登
都似係

咁撚癲
托狗唔止球員玩潛力幻幻
領隊都係要搵潛力少帥
唔識佢 有無reference?
我記得尋日有人話好嘢嚟
綜合一下,我從球會做緊嘅朋友聽到嘅嘢。

佢話應該唔係更衣室出問題,至少最近氣氛冇乜異常,可能有部分球員不滿杜曹(果班人冇咁大影響力),但應該唔係杜曹被炒嘅主因。主要係Boehly(高層)同杜曹之間有問題,朋友話Boehly同杜曹關係明顯轉差,係列斯聯比賽過後,直接交流減少,喺Cobham有過幾次激烈爭吵,此前關係冇咁緊張。

佢亦話杜曹被炒唔太關所謂Boehly想簽C朗而杜曹堅拒反對嘅事,應該更關乎同杜曹之間就球會發展方向嘅差距,喺相處過後覺得冇辦法彌補。簡單講就係杜曹希望球隊取得短期成功,而Boehly希望將球隊導向長遠發展,而佢認為杜曹唔能夠滿足同實行佢嘅計劃。果場比賽過後Boehly有獨立同啲後生仔會面,包括Chalobah、Odoi、Gilmour、Broja、Ampadu、Vale、Chukwuemeka等,仲有幾位u隊嘅青訓。所以佢推測杜曹被炒主因,係因為高層認為佢冇辦法令年輕球員同球隊有更好同長遠發展(補充:班後生同杜曹關係唔差,所以你哋唔洗捉鬼,唔係年輕球員同杜曹之間嘅問題,而係Boehly同杜曹嘅問題)。

至於點解杜曹被炒會冇任何跡象或風聲,係因為新老闆嚟到同管理層、內部大手調動,記者要重頭建立返聯絡渠道,所以先會顯得咁突然,內部職員對佢被炒並唔感到意外(意指早就有呢個打算,只係咁啱喺輸波過後)。
連登車狗一直講potter蛇
連登車狗股東有份決定炒杜曹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞