窮人唔生仔->輸入外來種->港人絕種

146 回覆
16 Like 25 Dislike
Redot個意思係

無端端拋句野出黎話呢個做法似共產黨

我回覆佢我就係共產黨(佢話我對號入坐嘛

咁我唔回覆佢我又係共產黨

屌,真係唔夠你玩

個例子係怪怪哋
不過你都只不過係條政治正確撚

唔好兜啦,好核突呀⋯⋯
為左保持人口而生,國>家
依啲完全係共黨先會有既群眾體動模式思維。

你同上面個低級公務員都幾高級
不斷用似是而非既說話企圖轉移視線
而家仲暗示我係共產黨
笑死人
共產黨想滅香港人無人不知
我想香港人生生不息,我唔啱?
你咪撚再spin啦

無spin,你自己對號入座,
我話咁係共黨思維,無話咁諗等於你係共黨
亦無講過想港人生生不息係錯。

但我唔會當自己下一代係抗爭工具而生佢岀黎。

下,咁你講紅字呢句有乜意義?
我係講當抗爭工具而生only?
我上面係講佢生出黎會反抗固然係好,佢唔反抗,亦可成為崩潰不公平制度既一分力量
你唔好亂加罪名好喎

講緊你依位香港民族主義者腦入面裝既係共黨思維,講得夠白未?

"佢唔反抗,亦可成為崩潰不公平制度既一分力量"
即係你生佢岀黎之前已期待佢唔反抗都會抗共,咁我話你當下一代係抗爭工具邊忽錯? 如果佢要投共或者根本唔覺得有問題又點丫?
Redot個意思係

屌,真係唔夠你玩

個例子係怪怪哋

唔好兜啦,好核突呀⋯⋯

兜你老母話你共產黨段嘢又唔係我打
Redot個意思係

屌,真係唔夠你玩

個例子係怪怪哋

唔好兜啦,好核突呀⋯⋯

呀Sor, 叫你唔好幫佢兜
Redot個意思係

屌,真係唔夠你玩

你到底知唔知道對號入座點解丫大佬
Redot個意思係

屌,真係唔夠你玩

個例子係怪怪哋

唔好兜啦,好核突呀⋯⋯

其實你明唔明佢個講法錯喺邊?
定唔符合你嘅政府正確所以錯?
窮人唔生仔好正常不過啦 又無女肯同你交配又無地方住 生多個一齊逼?
解決左土地供應問題先啦
根本香港依加哩個情況就無撚得救
每日都黎150個以上再計埋生仔仲快撚過你本土人生仔速度啦
我諗佢係想講
為咗香港有足夠勞工
明知冇錢 都要生個小朋友出嚟受罪
係咪on9咗啲呀

自己唔掂 唔好揾埋下一代一齊做奴隸

為左保持人口而生,國>家
依啲完全係共黨先會有既群眾體動模式思維。

你同上面個低級公務員都幾高級
不斷用似是而非既說話企圖轉移視線
而家仲暗示我係共產黨
笑死人
共產黨想滅香港人無人不知
我想香港人生生不息,我唔啱?
你咪撚再spin啦

無spin,你自己對號入座,
我話咁係共黨思維,無話咁諗等於你係共黨
亦無講過想港人生生不息係錯。

但我唔會當自己下一代係抗爭工具而生佢岀黎。

下,咁你講紅字呢句有乜意義?
我係講當抗爭工具而生only?
我上面係講佢生出黎會反抗固然係好,佢唔反抗,亦可成為崩潰不公平制度既一分力量
你唔好亂加罪名好喎

講緊你依位香港民族主義者腦入面裝既係共黨思維,講得夠白未?

"佢唔反抗,亦可成為崩潰不公平制度既一分力量"
即係你生佢岀黎之前已期待佢唔反抗都會抗共,咁我話你當下一代係抗爭工具邊忽錯? 如果佢要投共或者根本唔覺得有問題又點丫?

等等先
你呢一點諗錯左
佢唔反抗姐,但佢係攞福利既時候崩潰個系統,咁響佢自身立場,佢只係攞一個屬於佢自己既福利,有咩問題呢?如果佢要投共係佢既選擇,你教出一個會投共既後代係你既事
Redot個意思係

屌,真係唔夠你玩

個例子係怪怪哋

唔好兜啦,好核突呀⋯⋯

其實你明唔明佢個講法錯喺邊?
定唔符合你嘅政府正確所以錯?

佢第一句乜野為人口而生其實已經錯左
係為民族而生
佢話呢種思想係共產黨思維
仲唔係暗示?
我覆佢就話我對號入座
唔係下話?我覆唔覆都死,我唔玩呢d泥漿摔角喇
你地想唔想香港人呢個民族有將來?
想係一個字
唔想係兩個字
窮人唔生仔好正常不過啦 又無女肯同你交配又無地方住 生多個一齊逼?
解決左土地供應問題先啦
根本香港依加哩個情況就無撚得救
每日都黎150個以上再計埋生仔仲快撚過你本土人生仔速度啦

咁就最好快過佢地
無地方住?你唔知可以生到迫爆佢搵社工幫你上樓咩?快撚d添呀,你唔claim,d 大陸喱claim走曬呀
Redot個意思係

屌,真係唔夠你玩

你到底知唔知道對號入座點解丫大佬

你講清楚d,我咪最多唔覆你囉
我諗佢係想講
為咗香港有足夠勞工
明知冇錢 都要生個小朋友出嚟受罪
係咪on9咗啲呀

自己唔掂 唔好揾埋下一代一齊做奴隸

一起你底,
香港咁多既得利益者 階級觀念又咁撚重
你想搞抗爭?彩你都傻啦 諗下有咩方法繼續榨壓窮人好撚過
依加香港咪幾好 有飯你食有籠你住 仲想點?
個個有錢佬都比窮人生存既目標咪就係儲錢買樓囉
想問下班窮人仲有咩民族意識何言?
哩個局面根本就好難扭轉 你抗爭又點 你估下班老屎忽同富二代會理尻你咩 有物業揸下手既人根本唔會想亂 因為佢係利益者一份子
睇住你班傻仔死供難供不知幾開心
哩個局面根本就好難扭轉 你抗爭又點 你估下班老屎忽同富二代會理尻你咩 有物業揸下手既人根本唔會想亂 因為佢係利益者一份子
睇住你班傻仔死供供不知幾開心
依加係咪連窮人選擇生唔生仔既選擇權都無
生黎比班利益人玩 你玩撚埋我個份
睇住你班傻仔死供難供不知幾開心

所以我就住香港班廢人唔敢搞大型抗爭既心態提出一個可行而又唔洗佢地流血又可以衝擊不公平制度一炮三響既方法,只係不斷中出生育
生到佢個社會福利制度無法負荷
接連骨牌效應令整個政府執笠
再公投獨立
保護香港人,將d每日150個落黎既仆街趕返大陸餵狗

哦,你走啦
你想香港人絕種,我唔留你

哦,你走啦
你想香港人絕種,我唔留你

岩啦 個個生到好似樓主咁識諗既仔 香港建國不是夢
到時最緊要趕走哂班蝗同蝻 一天都光哂

你到時都唔好諗住返黎呀,香港唔歡迎你呢d仆街

到時我第一個屌到你去大西洋都仲撚得呀

我而家屌到你反艇啦

我而家屌到你反艇啦

留番啲精搵女交配算啦 香港無撚左你係度好快會滅絕

我而家屌到你反艇啦

留番啲精搵女交配算啦 香港無撚左你係度好快會滅絕

我屌埋你全家都得,未驚過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞