[KPOP] K-POP 2022討論區 (46)

1001 回覆
1 Like 22 Dislike
我就係鍾意工作上嘅張元英,假設佢私底下R腳趾又撩鼻屎都唔關我事㗎喎,the boyz條臭西本業又做得唔好,對fans又唔好,咪又係有堆受虐狂鍾意佢,你唔好咁多事啦,人哋就係鍾意,你點講都冇用,慳返啖氣啦傻鳩
反英者=眼鏡毒撚暗瘡流膿嚴重癡肥死肥婆!
對fans好就得 對member就唔洗好 雙面人
有利益衝突點解要對佢好?你以為娛樂圈真係有咁多真朋友?你對人好,人哋會對返你好?扮fd借你上位就有
「你知道嗎 他們試著從整個影片里挑選出一些讓你看起來很不好的部分 嗯…有的時候放慢某些部分去強調其中的一小個片段」

🚬
佢哋=眼鏡毒撚暗瘡流膿嚴重癡肥死肥婆
咁你講咩 “佢係好女仔“?
你應該講:我鍾意佢就得,理得佢人品係點。

我唔好咁多事?
係你傻鳩先去辣著火頭,話唔知點解咁多死肥婆反佢呀?咁我咪客觀話比你聽點解咁多人反佢囉,而家你理虧縮返去龜殼度叫人唔好理你。。。無野呀化?
完全就係一個打橫黎既腦殘粉,臭罌自然係會出臭草。
我講中咗你係肥婆,你跳
眼鏡毒撚暗瘡流膿嚴重癡肥死肥婆鬧人
仲有日文
咁G.NA或者Ailee T-ara Jiyeon喺鏡頭面前冇呢啲鏡頭,佢係咪好女仔

G.Na背後做雞
Ailee自拍裸照露lin
Jiyeon出道前未成年webcam裸聊
你去分析吓New Jeans嘅唱功同似貓嗰個嘅外貌點樣三庭五眼咪算囉
喂呀,做咩無啦啦又提
英日韓文大把人識啦,使乜喺豬欄揀隻失憶手腳唔協調嘅死肥豬呀唔係後門真係冇人信
吓,佢哋好女仔嚟㗎嘛,都冇鏡頭影到佢哋疑似反眼片,佢哋一定係超乖好女孩啦,同壞女孩元英咁大對比,咪攞嚟讚吓囉,點知私底下咁淫賤咁唔要面啫
隻肥野厚面皮到我有d佩服佢
G.NA嗰單就真係好大鑊
到依家都冇得翻身
講緊人品呀柒頭,我先唔會粉邊個就話係好女仔咁 on9。
你漏咗一項,肥Gi佢夠善良先入到SM一定係好女仔嚟
但你hang𠹌晒機
睇佢分析不如信大交合分析
short左?講乜9。
可能下一句又會話我腳板底生瘡。
她很醜但很善良
驚你講埋劉花英都係好女仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞