[KPOP] K-POP 2022討論區 (46)

1001 回覆
1 Like 22 Dislike
大過leeseo冇興趣

明天準備PAK
粉絲在1年6個月前送了元英膠卷相機作為禮物,因為大概在6月時元英有提到過相機,所以粉絲在簽售會上只是問了一句膠卷有沒有用完…
元英:膠卷相機?膠卷幾乎都用完了
粉絲:如果都用完了的話我打算再送你一些
元英:謝謝~那個紅色的…?那個不是姐姐你送我的嘛,紅色的!對吧?還貼上了鏈接讓我參考不是嘛
粉絲:因為我也用不太來所以心想或許…
元英:我也開始用不來,所以自己一個人在家裡邊看著遍組裝了…謝謝,我全都記得
(雖然是自動相機,但粉絲擔心寶寶用不來所以打印出了說明書二維碼貼在了信件裡一起送出了)

結果元英對相機的相關信息全都記得一清二楚TTTT真的好感動ww元英是天使呀
揀lami有樣 hina跳舞勁 高恩都似有觀眾緣
00都唱得下
但揀肥g有乜用
只要有勁嘅PR, 係4大
唔好話一個Giselle, 之後所有團嘅人差過Giselle都得啊
反正SM唔會flop, Aespa又唔會flop, 繼續破銷量音源記錄,接廣告

SM又繼續贏
sad but true
唔明點解咁多人反佢,好女仔嚟,反佢嘅都係死肥婆
有d保留
你係咪低估左 成團都差過Giselle係幾咁差
正常kpop粉係覺得Giselle已經超越曬我地底線
但係歐美盲粉嘅底線係可以突破底線嘅底線

Giselle SLAYYYYYYYY!!!!!! QUEEEEEEEEN!!!!!!
有姨母贏晒咁多啦
炒熱氛用囉
next level live佢個句where we at(得戚樣) 一定係練左好耐

Lami靚到
佢識講英文
識英文大晒>>>>>>>有樣+跳舞勁+觀眾緣+唱得
雖然好憎呢條魚,但我份人好公道,無唔對線。
成班友為反而反,中晒 optical illusion,唔信搵尺度下就清楚。
https://youtu.be/lCXqNCd0m10
Savage最靚打歌服
Winter 件服裝最靚,膊身分開
清醒d喇,好女仔點會有張咁既gif架,仲要呃自己到幾時?
我係佢fans,佢對fans好咪得,我使唔使理埋佢點對其他人?我要理咁多做咩?何況張圖到而家都冇真相,我做咩要斷定佢當時點對隊友,你咪一樣呃緊自己
肉眼分析唔對線?
即係好似:我條仔對我好咪得囉,我使唔使理埋佢晌出面剎人放火。

佢對fan好,唔等如係好女仔呀明唔明呀?
對fan好可以係做出黎架,工作需要黎,同人品無關係架,醒下喇。
翻譯系idol
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞