[KPOP] K-POP 2022討論區 (46)

1001 回覆
1 Like 22 Dislike
呢個真
凌晨播有冇人睇
有正嘢群, Gfriend, VIVIZ粉必入

https://t.me/gfriendcum

🍎 最好聽,其他不了
lm
(唔係講車銀優)
呢個咪就係呢幾年娛樂圈嘅通病囉
完全係大陸content farm飛機文template
家底厚成績好etc
而家日日講邊個有幾多代言
ig有幾多followers, 直拍有幾多views
上聯合國發表演說
冇錯你係有影響力
但係呢啲野同唱歌做戲好唔好有咩關係?
全部變晒流量明星廣告從業員
都講唔出有咩代表作
睇多兩睇都審美疲勞睇到厭
❤️安兪真❤️
Lm
屌,中伏
220802 官咖更新

大家好,這裡是Block BerryCreative!
本月少女成員Chuu因健康原因將不參加在8月舉行的2022本月少女演唱會《LOOΠΔVERSE : FROM》

我們認為健康是最重要的,經過與本人和成員們的商議,決定讓Chuu不參加,為了讓Chuu集中精力恢復健康,將盡最大努力。謝謝!

220817 官咖更新

本月少女成員Jinsoul因健康原因將不參加華盛頓演唱會和Meet & Greet活動。

她的健康是最優先的,她將花時間休息和恢復,這樣她就可以在良好的健康狀態中再次與orbit見面。 謝謝!

220903 官咖更新

本月少女成員Choerry因健康原因將不參加歐洲2022 LOONA 1st WORLD TOUR[LOONATHEWORLD]

目前,Choerry根據專家的勸告正在休息,本公司將為藝人的早日康復盡最大努力。希望粉絲們多多諒解! 謝謝!

220906 官咖更新

本月少女成員Haseul因健康原因將不參加歐洲2022 LOONA 1st WORLD TOUR[LOONATHEWORLD]

成員Haseul因肩膀受傷,專家認為需要休息,但由於本人想見粉絲的意志強烈,為了參加歐洲巡演,於本月4日出國前往華沙。但是疼痛持續,比起以惡化的肩膀狀態繼續歐洲巡演日程,休息和集中治療是最優先的,因此夏澀決定不參加歐洲巡演。希望粉絲們多多諒解,本公司將盡全力使藝人盡快恢復健康。謝謝!

BBC on99
真係重視班女嘅健康會唔會咁樣chur 佢哋
cls可以搞到一個月內4個健康有問題,再加埋kim lip之前唔舒服落台,差唔多半隊畀bbc玩殘
樓上 唔quote其實都討論到
血汗工廠BBC
港女VIVI幾時先跳船
畀你po
跳返香港玩造星
咁要搵viusummer搭橋先
條友出名弱智反社會
幫viu 衝出美國
仲血汗過JYP
仲chur過JYP痴撚線
用到佢地五勞七傷咪姐係玩尻自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞