戀愛漫畫綜合討論區 (1) 10月6日五等分上映

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
睇完了
最後排名
流星>櫻花>紅葉>白菊>是撚但
抽水同新加個6件同級
中期就覺得流星紅葉白菊呢類早出招會輸
十足123咁既定位
得番抽水同櫻花有機會 但抽水智障
斷鳩估唔會連綠色垃圾袋贏都抄埋掛
咁就得番櫻花 佢又c位 屬性又夠王道
後期開始進攻愈黎愈正
而且我以前睇ntr小鎮佢未失控個時 都幾岩柚希
所以同佢畫得似既櫻花都幾有好感
但都係過唔到流星
至於個個零根本就明日香黎
一出黎個頭就刻住敗犬兩隻字
本身冇諗住繼續睇漫 因為對爛尾相當反感
佢以前涼風後期我已經有追
ntr小鎮前期純愛味重 個時睇得最開心
中期出佐小鎮頂唔順佢d操作 連帶都對柚希冇乜好感 再加之後都決心唔再睇佢作品
點知見到佢新作動畫抄五等分 睇下睇下又好似唔錯 又見到有人貼漫畫 諗起佢同杜鵑都係動畫完佐冇睇 個post又有d冷清 就問兩套邊套好d
呢度d爸打又比較推咖啡廳多d 最後都係揀佐呢套
希望爛尾之後正正常常啦
我唔想再見到呢類劇情

當年真係嘔心死我
知唔知點解女神cafe男主成日都望到藍毛裸體?

因為佢係秋水,會望穿秋水
佢同流石景 兩個都道德倫喪, 唔好輕易睇佢地戀愛漫
ge個時已經唔係幾鍾意
家有女友都係得動有睇
btw睇唔睇埋杜鵑好
不如打舊機戰
杜鵑我都1516緊
兩姐妹冇咩野 妹仲幾有好感
但東山個件我睇動唔係幾岩佢
果期跟動畫進度追過下漫畫
動畫進度完咗之後睇多少少已經冇睇
可能本身都唔太啱吉河美希D作品中太多伏
熄咗個腦睇嘅話還ok
建議唔睇住 我有追到最新但已經唔知睇緊乜

重有冇人睇?
終於!
A餐

B餐

到底會係用番
1) A餐/B餐
2) A+B餐混合
3 定係6個都冇份 全新嘅C餐
次女我想要祈
是他是但
二女=五月=水瀨祈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞