西班牙法國瑞士 隨意更

107 回覆
24 Like 4 Dislike
搵食艱難
全個島得我一個亞洲人
去親靚地方都陰天
好靚嘅海, 張相執少少就得
記得買西班牙橙食
上次係華侖西亞其中一個market 買左
即刻搣黎食,D汁爆晒出黎,正到癲

另外有隻yogurt 超好味
呢幾年香港都開左專門店
要買玻璃樽個隻

好撚掛住

搵到相
當然D火腿,海鮮飯,sangria 都好撚正
好少食生果 轉法國前試下 十幾日前係馬德里個火腿博物館 買左包話最貴最好食既24個月伊比利亞火腿 望落好正到依家都未食 唔知做唔做手信好 但唔食又係extra weight

西班牙食海鮮係正 但唔平
d火腿食撚到我上癮
玩完fromentera 返去Ibiza 既San antanio 一樣有好多靚海沙灘 第二日就去左beach hopping tour 60歐一位 包snorkeling paddeling今日終於有好天氣

沿海邊行搵到個位 日落一定好靚

D火腿真係好正, 不過有D貴, 而且橡果唔橡果嘅, 食唔出分別
啲沙灘個個都差唔多8-90分 水色係panna 玻璃樽望落去隻色 理所當然Ibiza叫做party island

跟船去兩個沙灘 一個叫Cala Comte 另一個Cala bassa

真係馬爾代夫沖繩級數

返去San Antonio之前去個叫做love cave 既海洞 普普通通 love個部分係咪架船插入去窿個part

60歐全程包酒水 零食 小餐 係幾抵玩 黎ibiza 要試下 全程6小時既tour guide app入面最多rating個團
巴打有冇掛著香港
要配埋酒一齊食個feel會清晰d
我都係種意跟哈密瓜多啲 一甜一咸
掛著燒味飯多啲
今日先食完肥叉飯勁正
岩岩黎法國 剛到hostel就睇到新聞 門口加埋我得三摘花係度 大使館新聞+軍裝友仲多

Formentera? 我啱啱喺嗰度住咗一排,我諗我見過兩三個亞洲人頂籠
喺沙灘嘅亞洲人好易認,通常上身着長袖swimming suit就係(包括我在內)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞