數碼暴龍玩具討論區#33

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
證明咗呢條line都幾多人買 出得咁快
之前唔係出左呀武同小光,不過得聲冇畫
今次都係叫Super CSA
應該會變埋彩Mon
又係紅外線連接聯展進化迫你買晒兩部
聯展進化但部機唔識變色
我想佢出返,不過似乎呢個系列只會出主主角嘅機

btw點解會叫武日文係高石岳,廣東話係高石猛
要成部機閃一下然後變色,諗起都正
好快到電波出scsa
打錯字
咁03又真係整得幾有誠意 fans一定受落
Super CSA D-Scanner詳細介紹
https://www.youtube.com/watch?v=kvuH6pq8ohE

好似仲多功能過D-ark
轉色LED幾過癮
對比返如果D2 出scsa咪變左咩功能都冇
忽然諗起 如果02出scsa
D3藍白機除左v仔獸ex 可以進 烈焰 雷龍 好大機會進埋金甲龍
但黑色機得飛蟲獸
然後再上機甲龍開始已經就全部重複
基本上可以視作閹割版
bandai會唔會夠膽死真係要買齊2部先可以聯展
無記錯當年最初coco係叫武,出vcd都係咁叫
到tvb播先叫猛
順帶一題,同期仲有素娜同嘉兒(即係而家台灣叫緊嘅名)
D-3 連線功能個情況應該同D-Scanner一樣
兩邊本身啲進化路線都齊
但可能會扣起某個集數嘅特別進化bgm+特別對話咁

或者直頭將隻帝王龍甲獸聖騎士形態留喺紅外線連機模式
我想部機有得進基米拉獸
廣播劇入面蟲蟲獸係有數碼裝甲提升,都係官方主綫故事,應該都有得擺落去掛
武係台譯 細個睇得同人文多搞到而家都係慣左叫武
tri完全無feel 樣衰到爆所以無買 希望出武光色
心血來潮
想買返部 mini機玩
各大佬知唔知邊度可以搵到
你會唔會叫嘉兒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞