數碼暴龍玩具討論區#33

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
行版多張代理貼紙 部機有問題可以搵代理
個問題係 就算Bandai肯幫SCSA D-Scanner加埋所謂嘅「暴龍機mode」都好…
剩係會多咗Scan barcode打怪同儲戰魂儲數碼獸嘅功能
因為日版D Scanner本身就冇冒險功能
真係咁想Scan barcode咩 平時Scan安心仲Scan唔夠?
唔洗分 一部都夠賺
我幾鍾意今次部03聲光機
以前果啲就揾笨
03部機有彩色進化畫面 六隻歌 幾百句對白
依加已經唔再有心機慢慢搖暴龍機
有時心血來潮淨係想睇下進化畫面
睇完佢哋講都只可以講佢哋可能係好後生嘅物體嚟,所以唔知04日版機玩咩

04嗰部根本連聲光機都唔係,連光都冇
我真係好記得當年行街買完部日版04
開黎玩之後個種失落
我以為自己買左部垃圾
有光架
Barcode Scanner個位有紅光
喂呀
咁真係有光播
數碼魂你係未收左皮? 比丘獸之後就冇再出過啦。
咩叫數碼魂?

如果你係想表達超進化魂嘅話,比丘獸根本都未出
嗰陣仲好細個
可以周圍搵野嘟已經好開心
到咗好多年之後先識自己印返啲barcode出嚟齊返啲圖鑑正式爆機
我04最鍾意娜娜獸/卡瑪拉獸,不過佢係冇機,所以最後呢代冇嘢買到女仔角色永遠唔出玩具,諗返起之前bandai真係好迂腐
想問下25週年手環係咪第三代手環黎
仲有1部美043 同2部美044,部043 電池位之前電池水搞到壞左

另外有部日版04 final版又擺太耐 而家scan唔到code
係呀。 名都記錯了。好似停左好耐冇新消息咁。
等緊巴魯獸🥹
carousell 搵下,有個幾好人幫人整機,收得都但算合理。
斷左line 唔洗諗
比丘獸 基爾獸 王龍獸 模都出埋都走數
日版 用濕紙巾大力抹下個scan barcode位 可能只係太污糟 或者電力不足
屌呀~ 差幾隻一套都唔出埋佢,
成日玩埋情懷03同04代出埋垃圾聲光機~都2022仲用個垃圾mon播下片同聲咁。 好心就罷買唔係好笨大食大胃口
漏咗小妖獸
https://youtu.be/faAQWZyeJ5c?t=954
數碼暴龍玩具整合介紹
16:00開始有D-scanner實物睇
其實SCSA唔係垃圾黎…D-Ark個彩Mon都已經幾靚
小泉機要等到ver3先肯出
但以前唔可以代代買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞