數碼暴龍玩具討論區#33

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
請問03 csa市面大概賣緊幾錢想買部啓仁機
1000多幾十
大前提係你要搵到現貨
見到1300,太貴都係等下先。thankyou巴打
有 1set 3部03 csa 有冇師兄啱😂😂
所以我地一早提醒咗大家訂
如果係Tamers fans真係冇理由唔買(除咗貴
我成日想講唔好覺得聲光機就係原罪,聲光機先係成本比較高嘅嘢,每次要重新研發同埋啲錄音係重新搵聲優錄嘅(好似德光由禾,引退咗好耐都係畀面數碼暴龍先做),就算攞上手質感亦同數碼佩章/暴龍機差好遠,有質感好多

同埋數碼佩章/暴龍機系列根本日版都唔係最好玩嘅系列,因為玩具早過動畫推出,好多時都配合唔到劇情,係美版因為遲出好多先可以配合劇情出啲關先咁好玩

有愛就買啦,你見ver. complete個個一爆機就放返出嚟賺錢,其實見到好唏噓
今次SuperCSA D-Ark每部有6首歌
有NFC Card Slash 有彩mon進化動畫 有大量CV
我覺得訂嗰陣1000蚊左右真係算係合理價錢
驚整花又唔會想拎部暴龍機返工/出街
喺屋企又大把其他game/玩具可以玩
我寧願有部播歌機 得閒可以拎出嚟Card slash返十分鐘會開心過普通暴龍機好多
BTW我細個都有玩過美版暴龍機
我都知係耐玩過日版
但其中一個吸引唔到我嘅地方係佢整到部機唔太似動畫入面嗰部…
唔知點解個外殼硬係要改少少野
而且感覺上易甩色過日版
以我所知前期主要用長方形mon去配合英文扁長嘅特性,所以mon部分最唔同,其他都大同小異,同埋佢哋啲點陣畫全部自己畫,非常有誠意
根本好多人仲係覺得「玩具」應該要有得玩,其實依D係比你收藏,我都唔明點解一見到聲光機就起哂鋼
到底有無人成功裝到nx真紅蓮對翼
我啡盒都未拆
而個問題係佢哋玩都唔多鍾意玩,自以為爆咗機就覺得冇嘢玩,然後賣出去,玩得一次
巴打搞成點
搞唔掂 放棄左 擺埋一邊得教學
唔洗怕斷WO
呢個位大把位比你打樁

同埋佢支野係用硬膠 插入去用膠水痴實的

我都等緊D銅柱到
到時再係背甲 鑽返個隆仔 一插就係
斷咗
睇返我272樓
我用埋一字批推佢上去都唔得
到底邊條友設計
設計條友冇撚用
明顯撚9人
自己打樁好過啦
大力D都斷呀
用=腦
有啲懷疑使唔使推上去
唔推卡唔實
但係又唔夠位,虎!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞