MIRROR演唱會意外|阿Mo李啟言頸椎受損95%不能復原 下周針灸盼有神蹟

387 回覆
79 Like 31 Dislike
阿mo唯一出路:上載自己去元宇宙同豬閪百格跳舞

有神保佑就唔撚會跌中佢啦
睇連登ok?
點解要搞事?
成日話香港醫療好, 根本係班搵錢嘅私家藍血人先到一線水平. 但係如果有做開嘅其實都知好多講手藝技術嘅根本連台灣新加坡呢都比唔上.
更大問題嘅係香港醫學培訓令到呢啲掌握資源知識嘅藍血人可以由源頭控制令到技術知識集中喺佢哋自己同佢啲專屬徒弟.
結果公立基本上入得去做手術根本就係膽搏膽五五波, 因為有技術嗰啲都已經出曬去搵食得番啲本身手藝差同啲唔識嘅新仔硬著頭皮同你搞.

基本上搞到頸椎你除非去養和如果唔係冇得搞.

https://hk.news.yahoo.com/%E7%82%92%E8%BB%8A%E6%84%8F%E5%A4%96-%E7%BE%8E%E5%9C%8B%E7%94%B7%E5%AD%90%E8%B8%A9%E5%96%AE%E8%BB%8A%E7%82%92%E8%BB%8A-%E5%85%A8%E6%86%91apple-watch%E6%95%91%E5%9B%9E-%E5%91%BD-083759618.html
點解唔夠膽?仲有好多fans支持,演唱會飛都唔肯退
香港嘅基督教基本上已經腐敗入骨好耐.

全部在地化變咗販賣精神寄託嘅傳銷大本營
以前日日跳舞 一下子一世望住天花板,沖涼抹身都要人幫你,真係諗唔到唔想安樂死既原因,不過佢真係想都講唔到出口好慘
感恩
唔係點拎盡保險
邊個同你講c2
呢種呼吸機一定要有意識先用到
長知識... 原來以前有啲咁既科技...
都睇漏咗不過perm trache
推牙毛
iron lungs 點會剩返個頭呀
咪撚鳩up係以前歷史版本既呼吸機

佢係enclosed咗個身體係入面咋

呢個係死剩最後一個用緊iron lung既人
記起 躲避 定get up! get up!
有意識 呼吸機只係幫助呼吸
想問你所謂以前係以前到幾時
死亡是伊露維塔贈予人類的禮物,讓他們可以脱離現世的束縛
未有呼吸機之前
唔怪之得講到個仔咁痛又瞓唔到 我仲一直以為mo無意識,feel唔到感覺

唉,24小時咁樣真係好漫長
如果阿mo可以似無頭東宮個皇上咁
應該想屌死viutv同叫佢老豆老母收收皮
唔好再扮咩正能量
快d安排下點樣set個最後限期
醫唔到就出國安樂死等等
做佢個仔都幾慘
做耶撚做到咁撚on9
之前有一排係sedated咗 冇意識既
doubt你睇阿mo嗰日個chief surgeon係邊個先

起身啦阿Mo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞