MIRROR演唱會意外|阿Mo李啟言頸椎受損95%不能復原 下周針灸盼有神蹟

387 回覆
79 Like 31 Dislike
呢個係神俾佢老豆既考驗
慘在佢想唔想都表達唔到
Viu繼續唔出聲等多一個月就全面復出mirror
咁其實mirror和collar本身都只係前線打工仔,見到有問題,事前仲敢ig 鬧兩句,算勇啦。你哋打工都未必敢ig 公開吊老闆啦。

再比喻。地盤有工業意外,一定追大判二判地產商監管機構政府,點會鬧旁邊班地盤佬見到危險唔出聲,或者買咗樓嘅市民幫手養肥咗地産商㗎。無logic 㗎?

呢啲將責任推俾底層嘅手段,自己脫清關係,係中共先會做。連登都中共化,無晒腦啦?
C2 fracture用bipap
姜:我們會站起來!不用擔心!
佢老豆仲話因為佢個仔嘅意外
多咗人信教 佢好感恩
睇到真係唔知講咩好
嚮往死後上天堂,同嚮往死係兩回事來
作為人都仲有大把野想做既時候,點解想咁快move on去下一階段
就好似你去旅行都唔會想走馬看花啦
咁d支那人其實都無辜啦,個個又笑佢地 ,就係笑佢地唔識反抗啫,不過反抗就64咁樣死無全屍
但你唔鍾意d維護黑心公司嘅藝人掛
吓!
即係好似D人覺得外國咁好
仲唔即刻移民??
仲係香港同你捱?
你要比喻既話,咁都大把人想搵夠錢先過去啦
唔建議 陣間跌多次落黎點算
屌,笑左
底層嘅支那人某程上真係無辜嘅,反抗?你都識講死無全屍啦。中共就係最叻,令到咩問題都係人民嘅問題,係你撐我之嘛,叻到呢,連邊個先有權都模糊晒。

係鬧都鬧間黑心公司啦。

香港做藝人,除咗TVB和ViuTV,唔通去開電視?
你又知人地咁快想死
而家科技進步,整個virtual YouTuber阿mo ,聲稱由阿mo用腦波控制,用AR和立體投影上台表演,和So Ching組成組合,應該有市場,分分鐘上埋紅館,起碼吸到耶燃市場,神積。
[背後係阿mo 爸爸控制virtual阿mo ]
Viu粉同娛壹真係好痴線,完全係幫手洗地咁
西醫都唔得,中醫撚得咩,針炙喎
換頭手術好成功,但醫生話駁唔到頸椎。
結論係香港藝人係唔應該追捧
你同班鏡狗講啦
個時一聽到壓到條頸已經知九成好唔返,癱硬,係得班pr鏡狗日日話冇事可以好返,日日集氣早日康復
結論係呢件事同應唔應該追棒無關係
但Mirror本身唔應該追棒,係佢哋自己問題,最基本,舞都跳唔齊。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞