【I/A】App台新Game討論及吹水區(28) - 未來視 所有驚都係將會係中資嘅形狀<3

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
之前刷唔到紅4又無得改名所以棄咗
而且入面啲時裝大部份都要課先有
戰國大戰M sega 用舊嘅公仔 world chain?
有無人玩legend of slime
原本諗住玩dark hero dash,但刷首抽刷到仆街都刷唔到,係果邊post見到話呢隻係唔洗刷首抽既dark hero dash就試左玩,幾鍾意個UI風格不過廣告比較多,但買左無ad pack就玩得幾爽
無game玩
有留意開間公司
遲下會玩隻pc驚darktide

但公司fatshark好似有三成係騰訊中資
留意返

(我自己覺得低過50%中資都可以接受
https://apps.apple.com/hk/app/%E7%8F%AD%E7%9A%84%E5%86%92%E9%9A%AA/id1575520438

喱隻點睇?
Ig見到廣告好似幾正
Superplanet應該係韓資?
quote 湯丸巴打篇文了
但劍客物語真係算我玩咁耐最佛心嘅手遊之一
當初退坑都係因為手賤係咁洗屬洗到嬲鳩
同埋 無咩討論度 好似無咩人玩咁
完全唔課都無問題
已經搵唔返同類型嘅驚
真係無咩玩得落手了
而家狀態似當年pc online game出到d廠技窮
d有少少錢既玩家又課金疲勞
唔課個d更加唔洗講有咩遊戲樂趣可以體驗到
啱啱睇巴哈睇到篇文講玩共雪隻啱黑點比代儲黑吃黑,覺得太精彩

同時都題醒大家唔好玩大陸game,唔好搵代儲,死硬

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=35531&snA=2643
要玩國際版
又支驚又代儲
除咗講句抵死之外都應該無嘢做到
課黑石係唔抵可憐
代儲9成9都來源有問題

自己都知咩事啦

預左封啦

雖然應該有極少數真做

例如地區限制 土法之類賺差價

btw個放置皮音樂遊戲仲玩緊story 頂
咩叫土法之類賺差價
全球服每個地區會有匯率差距
試試先

抽完pad 棄埋鋼練又沒驚玩
已經有對魔忍action先例
都幾快卡關
課左去廣告 自動開buff 同pass
個畫風幾qq
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞