【I/A】App台新Game討論及吹水區(28) - 未來視 所有驚都係將會係中資嘅形狀<3

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
想試咪試下

我玩左一鋪就DEL
完全冇特色嘅br
其實應該隻隻放置game都有離線掛
但係開住掛永遠收益都好過離線所以玩得呢d game一定係長開
幾好玩
但係好多野未有
例如雙人驚但邀唔到朋友,未有好友系統
仲有未有得login google /ios
清左資料聽聞就要重玩
希望佢快d更新
出左幾耐 ?
有離線掛都係方便啲唔用電腦模擬器掛嘅玩家
離線掛唔係隻隻都有
所以有啲真係要長期開住模擬器掛
開住掛資源多過離線依個係一定
gameplay都係 下年啦
btw
睇留言好似個個好憎kakao games
有無人知咩事
我睇連登唔少人都鍾意玩隻守望
諗起以前有隻驚叫HighNoon玩即時牛仔對決
每Round一開始雙方都要垂低部機扮抆槍
唔知有無巴打玩過
但真係利用手機特色去develop嘅驚真係買少見少
搵到條片 描準要郁部電話去較位
真係可以用部機做到甩槍效果 好懷念

https://m.youtube.com/watch?v=m295RNhk14I
馬娘事件
https://m.thisisgame.com/webzine/news/nboard/4/?n=157192

“再一次,我道歉” Kakao Games 宣布關於 Uma Musume 的第二次道歉
D韓仔都幾癲
示威大國係咁
Down咗,未玩,youtube見到
小癲
真係緊有一隻係左近
Dark hero dash岩唔岩玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞