【I/A】App台新Game討論及吹水區(28) - 未來視 所有驚都係將會係中資嘅形狀<3

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
就係要逼人玩台伏攪到香港區封咗國際版
可以比我試玩下嗎?
有心玩會keep住, 覺得唔啱會比返你
新玩grand summoners嘅巴打
可以去multi join 下人打銀雀幫啲角升lv

或者可以喺度留個入game時間
夾到就留房code入嚟幫你打/我開房你入嚟打
咁如果要玩應該要點做太多年冇玩手機game
一係搵部an機
我ios依家想玩日版都怕煩
本身有整日本acc可以轉但又係好似你咁驚攪到啲icloud銀包
ios嘅話開個美區apple account就down到
我依家玩日服 不過好似有啲肝
你肝luck角
通常luck角都係有十幾日活動嗰啲先打
一係搵啲掛機都過到嘅關由佢掛
我𠵱家出新120通常掛晏晝三點掛到夜晚11點就爆luck
點先唔影響原本acc睇嚟要搵返部舊機係最好既方法
唔係啊 想刷哂啲活動武 日服呢期無角可以刷
唔影響㗎喎 登出你本身個ac 登入美區
之後down完登出再登入返本身個ac就ok
新活動應該多人開multi
呢隻game有啲野真係值得一讚
你打關輸咗完全唔扣體
另外打multi開房個host先扣體
變相你可以同其他玩家由朝打到黑
我都係自己周回算 有時間先會同其他人協力
我隊嘢又廢 又未有滿luck角
日版呢排無合作?
上期Black Rock Shooter 不過我未入坑 咁啱入嗰日就係完維護嗰陣
國際版東京復仇者都係做埋呢幾日
之後唔知會有啲咩
iCloud 啲相 wallet唔影響?
唔影響啊 佢唔會同步任何嘢
上次我登出咗
個銀包收咗皮
grand summoner我諗最差係個UI同個抽蛋機率真係好差
不過日版有得set AI Auto已經好左好多
好難比你試玩架喎佢呢隻GAME係入完之後可以即刻改晒LOGIN ID同PASSWORD
你直接DL黎試下先啦
YES
你開個美國IOS就DL到
玩日服要幫手可以搵我
雖然我日服D角無咁勁
有無巴打會開個grand summoners po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞