【I/A】App台新Game討論及吹水區(28) - 未來視 所有驚都係將會係中資嘅形狀<3

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
同舊係一樣,只係多咗故事
當日玩左幾粒鐘就死ser 又全auto 0遊戲性
然後就沒有然後了
Muv Luv呢個IP唔駛燈間on9公司都會自爆
一手好牌打到爛
當新game 玩我都ok
又屈
佢自己唔爭氣又關我事
維維下修直接執柒埋等轉生
於 3 月 18 日開始提供服務由於種種不良狀況,讓遊戲處於無法遊玩的狀態,因此決定暫時終止服務。
2023新希望
好似刷刷下首抽維護之後執柒
我驚都未撚入到佢就執鳩咗
https://m.gamer.com.tw/gnn/detail.php?sn=238845
希望大家留意翻網易嚟 要玩就玩日版 都有中文亦有老手帶
13月1012號出國際服有繁中
啲中港台代理成日郁啲就執柒
中唔中資都最好玩返日版
https://store.steampowered.com/news/app/1549250/view/3292718271338400633

大家好,
我是惡月十三(UNDECEMBER)總監具仁永。

首先向關心並給予支持惡月十(UNDECEMBER)的所有人表示感謝。
惡月十三(UNDECEMBER)自今年1月在韓國上市以來,收到最多的諮詢內容之一就是關於全球上市的日期。
現在終於可以用喜悅的心情把這個消息傳達給大家了。

這段期間,我們根據全球環境進行了穩定化工作,
並且為了能讓更多的人能夠一起參與惡月十三(UNDECEMBER),在多種平台上進行了優化。
另外,為了讓全世界的玩家都能愉快地暢玩惡月十三(UNDECEMBER),遊戲中將支援10種語言。

目前以全球上市為目標,我們的開發團隊正在緊鑼密鼓地進行最終測試。
只要日程不出現問題,惡月十三(UNDECEMBER)的PC和手遊將同時在10月12日全球上市,
玩家們可以選擇喜歡的設備來暢玩惡月十三(UNDECEMBER)。

最後, 我們正在準備著STEAM新品節,讓大家能夠搶先暢玩惡月十三(UNDECEMBER),
敬請期待。

謝謝。
DIABLO
無興趣
D人唔係話好垃圾咩
咁都出到繁中
無驚玩
等左好耐
我都記得聽人講好垃圾
咁突然
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞