<<美劇>> THE LORD OF THE RINGS: THE RINGS OF POWER

146 回覆
10 Like 9 Dislike
已棄呢套
只追GOT算
HotD啲演員唔係靚仔靚女但幾好戲
hotd選角冇問題喎
出到第四集
個女主角即將換演員做成人版
而家個個都唔捨得個後生版演員
對白水準兩套差天共地
80年代武俠片形容得好貼切

snow troll fight scene cringe 撚到
踩劍跳高
galadriel 冇發力個人已經向上飄
把劍 suppose 借力推佢上去個下又慢半拍
galadriel 打 boss 個時
成班隊友係外圍擺 post 食花生
睇IMDB,武指係Glenn Suter同Brett Sheerin
兩個stuntman都係第一次擔正做指導
個個都著好厚衫
得個老母著背心
未開始睇 但追post見到無買版權

想問呢套即係得d人名同 世界觀同 但唔跟中土紅皮書/精靈寶鑽 接唔到個故
今集有返d料到
因為無哈比人
悶到抽筋,每次睇到一半都想瞓,真係估唔到差到咁....係咪要give up?
棄啦劇情悶,又左膠

利申已棄
畫面好靚,但真係好悶
集集齋j 女主角都唔係辦法
睇咗4集
我覺得最大問題係D角色唔夠吸引
冇個種想 root for 佢 睇佢之後故事會點嘅感覺

4條線
galadriel 基本上就係一個 karen 永遠都係得罪人然後 i want to see your manager
black elf 一個雜兵
elrond 一個旁觀者
nori 重玩緊識朋友仔遊戲 悶到發瘟

睇galadriel睇到直頭係想索倫羸
nori 果part似睇緊納尼亞d 細路多過佛羅多
elrond叫做最正常
垃圾劇情,一般50分美劇嚟,屌
已放棄
支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞