<<美劇>> THE LORD OF THE RINGS: THE RINGS OF POWER

146 回覆
10 Like 9 Dislike
剛剛見到精靈講 I suppose
係嘅話就真係魔改得太過份
死左嗰個阿哥係費諾??
"THE MESSAGE"行先過 entertainment
咁嘅程度寫哈比人都勉強啦
幾時加埋南亞精靈 黃種人精靈 印度精靈
係呢,電影唔出劇唔出,解釋唔到點解之前冇黑人存在過
Galadriel 個阿哥Finrod 係俾Sauron 打敗。但無殺到,只係困禁住。之後先有Barahir救佢同ring of Barahir 傳落嚟俾人王嘅故事。
集齊五隻色power ranger咁啦
專登解釋又話人歧視架喇
望到個黑人精靈個短卷髲頭 到底想點
我記錯左,係Barahir 去救佢在先,之後再同Sauron 隻揪輸左。最後為救貝倫殺狼人力盡而死。
咁活得耐但大部份時間不食人間煙火嘅話
其實都勉強可以話合理
返去睇 Silmarillion 再搵下啲精靈點樣穿過Helcaraxe你就唔Q會黑人問號㗎啦

Elon Musk發文狂屌魔戒電視劇 Power of the Rings:托爾金正在墳墓裡翻身
https://lih.kg/3136371
媽哦,真係好撚悶
真係好唔掂,係咪要give up
特技真係世界級 落足本 動作打鬥都好型
不過D劇情有D老土
同埋個女主角D演技
啲群戲打鬥次次都係配角廢柴然後主角一打十80年代武俠片咁
呢套前傳同GOT前傳都係選角有問題
兩套野d人個樣睇完都無意慾想追落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞