[Goodbye Daniel] F1 2022 比利時站 討論區 3

1001 回覆
0 Like 6 Dislike
Fernando Alonso is leading the race
But here comes Fernando Alonso

得唔得架
Max 做唔做到SMS
問題係對上幾站變左平治食佢呢
佢咪撚整多次 VSC 發夢事件
如果唔係都幾頭痕
垃利:平時下遊車隊追前策略
白紅
EL plan開到車再講
所以入排位格之前嘅出場圈好關鍵
Red Bull is real Monster
應該會做
定係黃紅夠抽
近排先留意到保子多左好多頭髮
轉左alfa幾鍾意佢
成個人正氣左好多
7km 一個圈都唔係咁掛
陰天一定唔用白 死硬
咁凍白軑開唔開到
Lat 琴日Q1衝出黎開左條黃
想知今日想點
仲要Max兩套新紅
今日係咪場地氣溫凍白胎唔啱使
講緊數
Fastest Pitstop @FastestPitStop
Alpine situation at the moment:
Helmut Marko would release Gasly to go to Alpine in 2023 ONLY if McLaren decides to let Herta replace Gasly in the AlphaTauri.
Mick Schumacher is also still in the race for the seat.
#Formula1 #F1 #Alpine #Schumacher #BelgianGP #FormulaOne

https://twitter.com/FastestPitStop/status/1563795994084458499
一隊係利用性質
一隊係互相成就
FP2落完雨拎白胎出嚟嗰啲溜哂冰,宜家spa得18度,晏啲唔落雨應該同尋日差唔多?
氣康咁大戰都似
成單野 我點睇都係覺得ALPINE 同 ALONSO 玩得幾好...

Gasly 過alpine 起碼叫上一級...
法國車隊法國大戰
Alpine呢舖真係我要攬炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞