[Goodbye Daniel] F1 2022 比利時站 討論區 3

1001 回覆
0 Like 6 Dislike
19叻同max 食罰十格原因係唔係算一摸一樣
PS
今晚睇下和牛放走Max之後係咪死頂攬炒on9con報仇
f2 整體賽事質素同可觀性大跌
我咁餓車都冇心機睇
起身先發現F1 YouTube無post到Max個lap,而係po左sainz個lap上去
Max跑到放甩人地成條街嘅lap都難搵完整片,呢個同上年沙特
我見YouTube下面d留言屌到仆街
平係唔係要搵咸sir扮腰痛
再迫FIA改例
因為官方POLE係新屍呀嘛
琴日一完場即刻replay fastest lap已經係cap新屍個lap
講真波子同R弟應該都想搶舒仔

我諗正常佢哋會知自己無可能一落場就贏,咁不如搵埋個德國車神之後入隊谷下人氣先

始終佢哋入埋嚟有成三個德國牌子,個市場唔易搶
怕唔怕舒仔一陣新入隊就炒到今年咁
又有max、秦仔、氣升唔到人都冇所謂
秦仔入Q3都證明晒
如果唔預贏,我覺得拚得過

你話好似Benz咁儲定幾年氣放大技就話姐,VAG班友屌西咁出出入入,點睇都要幾年適應下

實有la 一日wdc未到手都會to
唔覺得pure pace 會喺同一個strategy嘅情況下上到,除非有SC

如果strategy唔同,TO好正常

另外其實我覺得紅牛喺(場上)管理車手方面係幾有工架,佢哋係會好主動咁比target lap time 啲車手去跑,條數計得準係可以避到好多兩個車手自己頂自己嘅情況。當然都可能其他隊隊都有咁做,不過紅牛排得前多啲Radio我哋聽。但至少同埋佢做決定真係又快又狠,兩架車一stuck住即刻Pit一架,呢part真係世界級。

相對之下垃利
德國佬 猴鳩堡同廢圖到2026都老
真係得細舒揀,Ralf個仔又垃圾
//兩架車一stuck住即刻Pit一架//
都要個車手肯聽
今季隔離隊都唔係無發生過pitcall 車手唔聽既情況
你有料嘅人哋梗係信你

某隊成隊小醜
audi攞圖
波子舒仔

win win
同一strategy主席連max車尾燈都見唔到,race max可以push 1s出嚟

垃利班柒頭一係唔識睇數一係就賽前planning到尾、換胎講咗幾年都係成日柒 eg加拿大整個5.x s畀叻送佢入火車尾,基本都未做好
但比主席同反咸大將軍夾住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞