[Goodbye Daniel] F1 2022 比利時站 討論區 3

1001 回覆
0 Like 6 Dislike
平治同拉利 setting真係唔掂
你地睇下大牛夏休之後呢個update幾撚勁
快0.5s up, 正賽玩撚咩
sainz唔產出去玩沙都偷笑啦
直路架 alpine 同平一樣快
可能大頭係轉左高下壓力 setting
大頭只要守到直路就得
反而ocon 要過車就要用低下壓力設定
快 0.5 只係一條癲佬
佢隊友慢 0.8
琴晚我訓左無睇
不過一起身見到個時間咁
真係痴線 佢同雷諾,平治個差距成1.5s
我覺得Max分分鐘衝到返上去podium
中段有SC既話真係有望P1
spa 圈數太少
44 圈出 SC 好易唔夠數
佢情願冇 SC
前面個堆佢五圈應該上番 P6 左右
我而家先睇返排位
大牛啲輕量化update真係幾有效
和牛同下面牛棚都唔係太生性先要留氣啫
而家1.8
裝埋咪快喊蛇2秒
on9
呢個場大牛真係完全制霸
咁如果氣真係走去L平
細牛反而變成焗留和牛,再要搵人
睇嚟今年indy 500冠軍真係預言家上身
入舒仔機會唔係無...

問題係如果RB要雞和牛,咁應該點都留住氣到2023尾,撘舒仔,2024再升F2嘅人

舒仔唔係牛系, 可以咁傳法?
尋晚太多痴線波睇,我只係半場睇左陣q2
因為而家瘋傳緊波子想有德國車手係度嘛
而且舒仔同Haas仲未知係點
咁講真如果留唔住氣或者咁想雞和牛
佢哋點都要搵車手填補
牛棚而家有升班資格嘅只有印仔同羅神... 大家都唔係唔知呢兩個乜嘢事

咁計法佢哋都唔係無機會試下招外人
主席已經開咗先例
都唔係壞事
和牛尋晚係咁lock up
氣Q2尾重有3分鐘好似放棄咗咁
搞乜鳩
開始霸氣

今晚無眼睇細牛

我睇垃利笑話開心下
但牛棚keep住搵唔到人上嚟, Marko都幾無面
F1 manger 跑完Bahrain 就等待下載既屌
雞啦
下年麥就ps3+ndv la
呢屆F2有啲似2019果年
係有啲整體性問題
牛棚人多但未有人真係得
連牛棚走出嚟嘅杜漢都暫時係得個樣...

呢批萬一有人升到上去都要再有進步先得
否則好快玩完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞