[Goodbye Daniel] F1 2022 比利時站 討論區 3

1001 回覆
0 Like 6 Dislike
咸今季好似第一次上到second row
ALO: 喜提角田頭盔 1個

yuki: 喜提自己偶像嘅頭盔1個
Lm
祝你快啲行晒所有步驟
聽日會唔會p15 to win
P11 to win
我都想
為咗車手安全
最高時速限290km/h
真係石頭腳
牛馬照係最快兩隊
平反而跌左
繼傳氣會去Alpine後,依家傳埋Marko睇岩舒仔,係唔係Twitter d人鳩up炸

https://twitter.com/vetteleclerc/status/1563521866060673027?s=21&t=Ccl0R1Od0zgFB2bCHXo6Ng
今年架benz drag太多,之前啲比賽大直路都唔醒神,今站spa都預咗
Max同Lec前面成堆危險人物
至少有Str, Lat, Mag, Tsu...
起步果下頭果堆同後面果堆應該都精彩
19叻同max 食罰十格原因係唔係算一摸一樣
我已經分唔到真假
氣呢頭簽完宜家可以走咩

除咗呢個Twitter 仲見啲人話佢又喺sky germany話鳩主席
不如學某位巴打講真係雞啦給個痛快,我聽到好厭啦
兩大兒子同和牛做擋板真心cls
有約走人好閒姐,不過早排Marko同細牛都行出嚟講氣份約無exit clause

Marko話主席都唔係新聞
和牛搞多Max一鑊真係可以返日本開餐廳
等睇Spa 後圓夢
冇exit clause 都照傳佢去L平法包大戰
Marcus Ericsson咁樣鳩估突然有幾分真
同埋主席咁不堪咁踢走佢啦好嗎
有無人去sg grand prix?
https://youtu.be/Rn1X-ocTNEo
新屍食tow 好有用
但一隻灣輸番哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞