[KPOP] K-POP 2022討論區 (43)

1001 回覆
2 Like 28 Dislike
Scientist真係
雖然聽落都順耳 但有啲悶有啲單調咁
反而Feel special依首真係
仲有cry for me
如果嗰時有畀佢哋上台打歌就好
之前太妍好似都差唔多反應
反應夠快咪專業囉又唔係佢決定段歌幾時播唔整件衫又唔舒服
Stayc爸爸幾時作首神曲畀stayc?
背後有個暖心故事,賺人熱淚
準備下一首Signal
二五狗?淨低黃鉉辰唔講?你隻OT7狗!
元英偶像係太妍
揀歌啲對白同太妍一模一樣
signal係咪跌咗落去地獄級唔記得寫出黎
大陸女人真係好識氹人
真係引到你 唔係OT7但覺得呀辰比較少Vocal part 自己亦少留意 評論唔到 交俾你

19年果兩隻 Fancy同Feel Special其實好高質 一出果陣唔覺咁好 20-21年果陣越聽越鍾意

整理衣服時被突然開始的歌曲嚇一跳的TWICE娜璉
影片
https://twitter.com/i/status/1563464694001569793
真的是專業偶像ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
來源: theqoo https://theqoo.net/2563061503
1. 我要瘋了,太可愛了吧ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
2. 這個反應速度簡直就像被快轉過一樣ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
3. 暈,感覺有點心動
4. 真的好可愛,也好專業ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
5. 哇,表情馬上就變了,超帥ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
6. 真的好像兔子ㅋㅋㅋㅋ
7. 天生偶像
8. 娜璉在哪裡? 為什麼我只有看到櫻桃水蜜桃?
9. 又好笑又可愛ㅋㅋㅋㅋㅋ
10. 表情瞬間就變了,真的是很專業的偶像沒錯ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 我真的好喜歡娜璉
11. 驚訝的樣子好像兔子ㅋㅋㅋㅋㅋ
12. 真的好可愛ㅋㅋㅋㅋㅋ
13. 就像一隻可愛又很驚訝的兔子ㅠㅠ
14. 太可愛了,影片看了會上癮ㅋㅋ
15. 影片我大概看了20遍ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
#TWICE #娜璉
(轉載請註明出處,謝謝~)
NMIXX
2nd Single
<ENTWURF>

NMIXX ADVENTURE Start!🎮

🕹STEP. 5

Q. A CURVED LINE OF DIFFERENT COLORS
THAT SOMETIMES APPEARS IN THE SKY
WHEN THE SUN SHINES THROUGH RAIN.

#NMIXX #엔믹스
#ENTWURF
張元英 = Kpop麥巴比
QQ
220827 || @XXIWN_official TWITTER UPDATE

NMIXX
2nd Single
<ENTWURF>

SWEET Game Start!😾

🕹STEP. 5

Q. PREFIX THAT MEANS 'ONE, SINGLE'.

👾Don't remember
any words in the answer!

2022.09.19 6:00PM (KST)
2022.09.19 5:00AM (EST)

#NMIXX #엔믹스
#ENTWURF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞