[KPOP] K-POP 2022討論區 (43)

1001 回覆
2 Like 28 Dislike
大勢女團先上得
冇happy嘅宇宙少女究竟可以去到邊個位
唔洗望 冇你份吖
25我
有冇TWICE今次銷量睇下
Sor 一時忍唔住
NMIXX大發
個人Love dive ≥ after like = eleven
Love dive神曲黎 loop左幾個月都仲loop緊
starship識揀歌cravity啲歌點睇
Flame>Break all the rules>>>>>>其他是旦
gi道!gi持!
武林最識揀 揀咗首神曲Juicy比Rocket Punch
係 我今次一聽就覺得首主打幾高汁
attention要聽多次先get到
繼續反你Giselle啦音樂嘅野你識條鐵咩
NJ幾首都幾chill幾易入口同埋有啲眼前一亮

可能近年太多女團都行girl crush少啲chill野
所以我都幾鍾意NJ啲歌 hybe boy
同時concept都啱班女
佢哋啲歌大受歡迎某程度上反映出Kpop嘅Girl Crush熱潮開始減退緊
真 以前我都幾鍾意聽girl crush
點知而家kpop好多girl crush 聽得都多都唔想聽
就會開始想聽返其他曲風
男團嘅歌嚟講算係咁新嗰首adxxxxxxxx幾好聽
......
咸元俊 具jungmo勁qqqqqq
偽Ong>>>>>all
下星期一首歌會更好please g持
https://twitter.com/c0l0rs0fy0u/status/1563015319060303872?s=21&t=rCY1_oX36G1AB4a0Dsfqyg
BLACKPINK隻新碟原來有9首歌+1首英文版
好過上隻嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞