[KPOP] K-POP 2022討論區 (43)

1001 回覆
2 Like 28 Dislike
troye sivan ariana grande
幾咁充實
總好過某位周圍係咁食仔
Ariana? 要登頂了
BLACKPINK in your area

快d踢KT出前3
做乜聽哂after like 但係淨係聽幾秒pink venom?
無關係架, loop幾次去到某個位停左之麻
【熱帖】少時出道第9年 vs twice出道第8年

【熱帖】大家覺得twice的問題是什麼
TWICE的衣服太暴露了

唔quote 上面
呢位人兄non biased 咁說出事實
今次首歌唔掂
我覺得唔太關實力問題同拍拖事
無實力而又紅團體多的是...(唔只kpop)
我覺得係根本之前TWICE回歸得太多次
搞到無曬新鮮感....
轉型的確係可以解決呢個問題
但係我覺得TWICE 仲未搵到適合style
夾硬為左回歸而連續整首唔太適合TWICE 唱既TITLE歌,
只會嚇走原本Fans / 路人
始終TWICE 行返自己強項好啲(元氣風)
正如Blackpink 都唔會行可愛風...行返自己強項

老實講我覺得TALK AND TALK 幾好聽, 可惜音源都係...
我覺得最奇怪係有唔少路人寧願繼續聽娜璉首歌都唔聽talk that talk
加上某部分成員走哂樣,尤其定延 娜璉 子瑜
都嚇走咗唔少
其實Fancy個陣已經最高峰,之後慢慢走下坡
mnet唔係同yg不和咩?
星期一出歌本身就著數好多
好返咗啦 winner隊長都幫smf唱主題曲
佢哋無論著咩風格嘅衫,佢哋嘅主打嘅題材都會係好正面,好彩今次係好聽嘅
mina係唯一一個出道到宜家都一鳩樣嗰個
我都覺得係之前人氣已經上到顛峰,個fanbase會有自然流失,路人亦會被其他新人吸引
最好聽真係Adrenaline
世琳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞